Pressemeddelelser
Publiceret den: 30-01-2017
DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne, og for tredje gang deltog elever fra den danske fagblomsterbranche. Her vandt den 20-årige blomsterdekoratørelev Julie Horne Larsen fra Florina Blomster i Østervrå. Efter tre hårde konkurrencedage kunne den glade vinder rejse hjem med både trofæ og titlen som Danmarks bedste i sit fag. DM i Skills 2017 blev afviklet i dagene fra den 26.-28. januar i Gigantium i Aalborg.

Efter tre hårde konkurrencedage og seks krævende opgaver blev alle anstrengelser belønnet med både diplom og trofæ for 20-årige Julie Horne Larsen. Under stor jubel fra de mere end 300 unge deltagere fra 40 forskellige erhvervsuddannelser blev den talentfulde blomsterdekoratørelev kaldt på scenen for at modtage sin titel som landets bedste i sit fag fra undervisningsminister Merete Riisager.
- Det var helt utroligt, da mit navn blev råbt op. Jeg forstod ikke helt, at jeg havde vundet DM i Skills. Det gik først rigtigt op for mig, da jeg kom ned fra scenen, og alle kom for at ønske mig til lykke. Det var bare så dejligt alt sammen, fortæller en glad Julie Horne Larsen.

Den nykårede Danmarksmester står til dagligt i lære hos Florina Blomster i Østervrå og er elev fra Handelsfagskolen i Skåde. Julie Horne Larsen deltog sidste år i Danish Floral Art Championship, hvor hun fik en sølvmedalje, og måske hjalp erfaringen herfra den unge florist til denne gang at komme helt til tops.

Udover Julie Horne Larsen var fagblomsterbranchen repræsenteret af Laura Høiberg Nielsen, Blomsterværkstedet Tine P. i Odense, Linnea Lind Pedersen, Blomster Atelie i Brande, Rikke Weng Jensen, Blomster Stalden i Gadstrup, Maja Gantzhorn Rasmussen, Casablanca i Hedehusene og Freja Malene F. Skallerup, Elsebeth Blomsterbinderi i Rødovre.

Billedtekst
Blomsterdekoratørelev Julie Horne Larsen fik overrakt diplom og statuette af undervisningsminister Merete Riisager.

Foto: SkillsDanmark/Per Daugaard

Yderligere oplysninger:
Julie Horne Larsen
Florine Blomster, Østervrå
Tlf.: 3410 1060
Kontaktperson:
Jens Poulsen
Telefon:+45 4018 5857
 
Afsender:
Fagbladet BLOMSTER
Vestervangen 50
4300 Holbæk
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse