Pressemeddelelser
Publiceret den: 26-01-2017
En kølerhjelm og et Tag Heuer ur fungerer som lærred for kunstneren Hornsleth under Dansk Motorsport Award den 2. februar. Kunstværket sælges på auktion til fordel for Børns Vilkår.

Mens Dansk Motorsport Award løber af stablen på scenen den 2. februar i Herning Messecenter, vil de danske motorsportsprofiler fra 2016 været travlt beskæftiget – også backstage. Her vil de nemlig skabe et kunstværk på en Mercedes-Benz kølerhjelm sammen med kunstneren Christian Von Hornsleth.

Kunstværket, der også indbefatter et TAG Heuer ur indsat i kølerhjelmen, bliver i løbet af showet og efterfølgende solgt på auktion.

”Børns Vilkår har et klart mål om at indgå flere kreative erhvervssamarbejder til gavn for børn og unge i Danmark. Samarbejdet mellem TAG Heuer, Starmark og Børns Vilkår bliver til et unikt kunstværk, som man også kan tage på håndleddet. Det synes vi er en ny sjov måde at lave kunst på og forhåbentlig bidrager det til, at der kommer nogle gode auktionsbud til glæde for børn, der virkelig har brug for det,” siger Ryan Hansen, ansvarlig for Corporate Partnerships i Børns Vilkår.

Også TAG Heuer ser frem til samarbejdet.
”Idéen om at male et unikt billede på aftenen for derved at bortauktionere det til et godt formål, appellerede til os fra starten. TAG Heuers motto ’Don’t Crack Under Pressure spænder over mange ting og i dette tilfælde er vi glade for at kunne samarbejde med Børns Vilkår og dermed lette noget af det pres, som hver dag tynger mange børn i Danmark,” siger TAG Heuers landechef, Jesper Conrad.

Auktionen af kunstværket starter allerede under showet, der live-streames på TV3 Sport og man kan også følge tilblivelsen af kunstværket live på www.facebook.com/danskmotorsportaward.

Værket udstilles på Motorshow messen d. 3.-5. februar på Starmarks stand. Fra tirsdag den 7. februar udstilles kunstværket hos Starmark i Vejle hvor auktionen slutter den 10. februar kl. 12.00.


Børns Vilkår ?Børns Vilkår kæmper for, at intet barn i Danmark svigtes, hverken af barnets nærmeste eller af samfundet. På BørneTelefonen har organisationen hvert år mere end 40.000 tusind samtaler med børn, som fortæller det, de ikke kan tale med andre om. Organisationens arbejde styrker børns rettigheder og børns tro på sig selv, og sikrer, at alle børn har mindst én, som lytter og hjælper.

Foto: Hornsleth og Brian Holm under Danish Bike Award 2016 i Cirkusbygningen.

Dansk Motorsport Award arrangør, Tino Thorsøe, tlf. 22223065
Børns Vilkår, Marianne With Bindslev, tlf. 20673038?
Kontaktperson:
Tino Thorsøe
Telefon:22223065
 
Afsender:
Copenhagen Event Company
Larsbjørnsstræde 1
1454 København K
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse