Pressemeddelelser
Publiceret den: 06-12-2016
Økologisk legetøj er det nye sort, for dagens forældre er mere bevidste om, hvad børn putter i munden.

Djursland-webshoppen Petula.dk sælger legetøj uden skadelige kemikalier i og tilbyder bl.a. tysk-producerede rangler og krammebamser, som de allermindste sikkert kan sætte tænder og gummer i.
Forældre skal trygt kunne lade deres børn lege i vished om, at de ikke udsættes for skadelige kemikalier eller hormonforstyrrende stoffer. Petula.dk forhandler udelukkende tyskproduceret økologisk legetøj, bl.a. bamser, og du kan stole på, at barnets trofaste følgesvend i mange år fremover er korrekt certificeret.

Nybagte forældre savnede selv sikkert, økologisk legetøj
Vi lavede webshoppen, da vi selv skulle være mor og far igen. Vi har altid været frustrerede over ikke at vide, om der var skadelige kemikalier i det legetøj og tøj, som bedsteforældre og andre forærede os. Derfor sælger Petula.dk kun legetøj, vi kan stå inde for og som vores egen baby må lege med og putte i munden. De små skal jo smage på alt, fortæller indehaverne Lena og Michael Sørensen.

Som nogle af de få sælger Petula.dk også vegansk legetøj til både børn og dyr. Det skyldes bl.a., at indehaverne fik forespørgsler fra hundeejere, der specifikt ønskede veganske bidebamser.
Vegansk legetøj er fremstillet uden nogen former for produkter fra dyr. 

Godkendt efter strenge tyske regler
Der er kommet større fokus på økologisk legetøj til børn på baggrund af det overvældende antal af kemikalier og forstyrrende hormoner, der findes i noget legetøj på markedet i dag. 

Alle de bamser, vi forhandler pt., er produceret i Tyskland, og alt bomuld er KbA (Baumwolle aus kontrolliert biologischem Anbau) - en mærkning, som er strengere end Svanemærket. 

Tyskproduceret legetøj har de mindste koncentrationer af kemikalier i EU, fordi landet i mange år haft et langt skrappere regelsæt end øvrige lande, når det gælder tungmetaller og de såkaldte CMR-stoffer, der tilsammen kan være kræftfremkaldende, give allergi og skade forplantningsevnen.

De fleste af Petula.dk´s bamser er også mærket med den anerkendte GOTS-ordning (Global Organic Textile Standard). Den garanterer, at bamserne er lavet økologisk, lige fra marken til produktionen.

Bamser og legetøj fra Petula.dk 
Tysk holdbarhed - Høje sikkerhedskrav - Social ansvarlighed - Mindre CO2 udledning - Ingen børnearbejde

Vær opmærksom på asiatisk produceret legetøj
EU har generelt set forbudt farlige stoffer i legetøj til børn under tre år, bl.a. såkaldte kemiske flammehæmmere. Legetøj fra Petula.dk indeholder naturligvis ingen af disse.

Det er usikkert, hvad legetøj fremstillet i Asien indeholder, for her er testsystemerne ikke særligt udviklede. De stramme EU-regler er dårligt nyt for bl.a. kinesiske producenter, som står for ca. 80 procent af legetøjssalget i vores del af verden.

---------------------
Yderligere information
Petula.dk v. Lena og Michael Sørensen
Grævlingevej 6, 8410 Rønde, Denmark
kontakt@petula.dk // tlf. +45 4054 3578 // +45 8745 1212 // www.petula.dk
Kontaktperson:
Michael Sørensen
Telefon:40543578
 
Afsender:
Petula.dk
Grævlingevej 6
8410 Rønde
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse