Pressemeddelelser
Publiceret den: 01-09-2017
Et mindre team bestående af tre ihærdige iværksættersjæle har på tværs af landegrænser forsøgt at puste til ilden omkring, idéen om et elektrisk løbehjul til intermediær by-transport – eksempelvis mellem metro og arbejde eller hjem og busstopsted.
Sammen har de udviklet løbehjulet moodbik, der er et portabelt løbehjul til byboeren, i et rent og skandinavisk design.
Ideen udsprang fra en fortvivlelse ved den høje trafik densitet i Shanghai, hvor Alexander Schandorff og Anders Ellegaard har boet i hhv. 3 og 5 år.
-Det er netop et produkt som moodbik man har brug for som byboer, for effektivt at kunne komme fra A til B og eksempelvis undgå trafikpropper mv., siger Alexander Schandorff; der gennem sit arbejde i Shanghai bidrager med en stor sans for forretningsskabelse til teamet bag moodbik.
Bosiddende i Kina har drengene bag moodbik også været vidne til, og mærket på egen krop, den store forureningsfaktor der hviler over Kina. Derfor har det været essentielt at motoren i løbehjulet skulle være elektrisk, i tråd med den verdensomspændende EV-bølge der søger at gøre vores verden grønnere.
-Med vores kinesiske produktionspartner har vi forsøgt at skabe et transportmiddel, der vil varetage byboerens behov for urban transport uden at kompromittere de solide skandinaviske designtråde, siger Anders Ellegaard; der har baggrund som civilingeniør i Industrielt Design.
Med sine kun 8 kg. i vægt og sammenklappelige design tilbyder moodbik en let håndtering for brugeren.
Teamet bag moodbik har produceret videomateriale af produktet, optaget i den buldrende metropol Shanghai for at understrege at det er et transportmiddel til urbant brug.
Gennem crowdfunding platformen Kickstarter er det teamets vision at kunne tilbyde produktet til beboere i alle Europas større byer.
Moodbik-projektet kan støttes og forefindes på https://www.kickstarter.com/projects/moodgroup/moodbik-portable-electric-scooter samt moodbik.com
Kontaktperson:
Anders Ellegaard Hansen
Telefon:008615618130420
 
Afsender:
Moodgroup IVS
Mejlgade 48C, 1. th
8000 Aarhus C
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse