Forretningsbetingelser

Her nedenfor kan du læse de gældende forretningsbetingelser for Presseudsendelser.dk ApS. Såfremt du har spørgsmål til forretningsbetingelserne, skal du være meget velkommen til at kontakte os.


Køb foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og Presseudsendelser.dk ApS - cvr. nr. 30577876.

Fortrydelsesret
Kunden har 60 dages fortrydelsesret på udsendelsen af pressemeddelelsen. Fra udsendelsen af kundens første pressemeddelelse og 60 dage herefter har kunden, uanset grund, fuld fortrydelsesret og faktureret beløb for udsendelse af pressemeddelelsen vil, på skriftlig anmodning fra kunden, blive tilbagebetalt. Der er ikke fortrydelsesret på 5 stykspakken, årsabonnement og eventuel fabrikation af pressemeddelelsen.

Pressemeddelelser
For at komme i gang med at udsende pressemeddelelser via Presseudsendelser.dk ApS, er det nødvendigt at kunden opretter sig i vores brugerkonto-system. Presseudsendelser.dk ApS anvender systemet til at give adgang til udsendelse af pressemeddelelser via presseudsendelser.dk samt til at identificere kunden og kundens virksomhed/organisation.

Kunden er ansvarlig for, at de angivne oplysninger ved brugeroprettelsen er korrekte. Presseudsendelser.dk ApS kan således ikke gøres ansvarlig for oplysningernes gyldighed. De data vi registrerer i forbindelse med brugeroprettelsen behandles kun internt, herunder til fakturering og gives eller sælges ikke videre til andre.

Presseudsendelser.dk ApS har ret til at slette pressemeddelelser, hvis indhold er ulovligt, stødende eller uetisk. Presseudsendelser.dk ApS forbeholder sig eneret til at definere, om indholdet i en pressemeddelelse er af uacceptabel karakter.

Presseudsendelser.dk ApS læser, godkender og udsender pressemeddelelser mandag - fredag i tidsrummet 08.30 - 15.30, uanset hvornår de måtte være sat til udsendelse.

Presseudsendelser.dk ApS må ikke anvendes til udsendelse af spam – i sådanne tilfælde vil et eventuelt abonnement blive opsagt øjeblikkeligt og kunden kan holdes ansvarlig for eventuelle omkostninger, der kan blive påført Presseudsendelser.dk ApS. Presseudsendelser.dk ApS  forbeholder sig eneret til at definere, om indholdet i en pressemeddelelse er spam.

Presseudsendelser.dk ApS forbeholder sig ret til at redigere i kundens medielister. Valgte medier/redaktioner kan blive fjernet fra kundens medielister, såfremt modtagerne findes irrelevante i forhold til pressemeddelelsens budskab.

Presseudsendelser.dk ApS påtager sig ikke ansvar for eventuelle tab i forbindelse med uberettiget brug af kundens adgangskode eller konto, hverken med eller uden kundens kendskab.

Presseudsendelser.dk ApS fraskriver sig ethvert ansvar for direkte og indirekte tab eller følgeskader, der måtte være en følge af brugen af dette websted eller andre websteder, der er hyperlink til. Presseudsendelser.dk ApS påtager sig ikke ansvar for, hvorvidt pressemeddelelsen bliver bragt i de valgte medier.

Presseudsendelser.dk ApS kan ikke holdes ansvarlig for indholdet af pressemeddelelser, hverken på www.presseudsendelser.dk eller i de medier, hvori pressemeddelelsen bringes, uanset om pressemeddelelsen er, eller ikke er, redigeret af tredjepart.

Presseudsendelser.dk ApS kan ikke holdes ansvarlig, såfremt pressemeddelelsen mod forventning bliver forsinket i forhold til det ønskede udsendelsestidspunkt.

Kunden kan til enhver tid opsige et abonnement indgået med Pressemeddelelser.dk ApS – men en opsigelse af et abonnement udløser ikke tilbagebetaling af faktureret beløb. Undtaget herfra er ovenfor under ”Fortrydelsesret”.

Betaling
På presseudsendelser.dk kan kunden udsende pressemeddelelser online og betale via betalingskort. Alle priser er ekskl. moms. Betaler kunden med kreditkort vil beløbet først blive trukket fra dit kort, når varen er "afsendt".

Presseudsendelser.dk ApS anvender en betalingsgateway fra Epay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet og godkendt af PBS. Alle kortdata sendes krypteret.

Bank
Hvidbjerg Bank, Vævervej 5, 8800 Viborg. Registreringsnummer 7500 - kontonummer 1218082.

Rettelser
Presseudsendelser.dk ApS forbeholder sig retten til, uden forudgående varsel at ændre websitet, politikker og ovenstående retningslinjer.

Kontakt oplysninger
Presseudsendelser.dk ApS 
Benediktevej 44
8800 Viborg
Tlf.: 2347 1166
info@presseudsendelser.dk
www.presseudsendelser.dk

Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166