Pressemeddelelser
Publiceret den: 27-06-2024
I Den glemte grotte har Thomas og Jesper har store planer og alt er godt. Solen skinner, det er forår, og i skoven er der stille. Men snart er det slut med stilhed og ro. Drengene falder over en farlig sag, som vender op og ned på deres liv.
Den glemte grotte er en bog om hvad der sker, når man ved et tilfælde bliver hovedperson i en farlig affære, og ikke ved hvordan man kommer fri igen. Det er historien om Thomas og Jesper, som opdager en skjult hemmelighed og får store problemer. Det er en historie, med en dramatisk handling som sætter to familier og en hel skole på den anden ende. Men det er også historien om to drenges venskab, om deres udfordringer i det daglige, i deres familier og på skolen. Gennem historien udvikler deres venskab sig, og de lærer hinanden endnu bedre at kende. Og så er det endelig en fortælling om at skille sig lidt ud fra de andre, og om at finde sig til rette, som den man er.
Forfatteren Klaus Wilmann f. 1952, har hele sit voksne liv beskæftiget sig med børn og unges vilkår i Danmark. Han blev uddannet pædagog i 70’erne, og arbejdede en periode i børneinstitutioner og i klubber. Han har i mange år arbejdet professionelt for børns rettigheder, og har blandt andet været formand for statens Børneråd. I hele sit arbejdsliv har han altid stået på børnenes side, og har arbejdet for at give børn og unge mere plads i samfundet. Denne roman, er hans første til store børn og unge, og i bogen viser han os, hvordan tilværelsen kan forme sig, set fra to 13-årige drenges perspektiv.

For yderligere information kontakt Forlaget Underskoven på tlf. 33 15 05 15
Med venlig hilsen
Forlaget Underskoven
Kontaktperson:
Tom Ahlberg
Telefon:33150515
 
Afsender:
Forlaget Underskoven
Store Kirkestræde 1
1073 København K
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166