Pressemeddelelser
Publiceret den: 13-06-2024
Nu tager soldaters pårørende på mission for at erobre Bornholm.

Normalt er det soldaterne i det danske forsvar, der bliver udsendt på mission. Men, denne sommer er det anderledes. For når Folkemødet skydes i gang på Bornholm, har Familienetværket sendt en deling afsted. Fem innovative kvinder har pakket taskerne og målet er klart; Der skal skabes kontakt og god dialog
med politikere, ledelsen i Forsvaret og meningsdannere.

"Vi er kommet for at inspirere dem, der har indflydelse på udviklingen og driften af det danske forsvar" fortæller Vinnie Højmark, der står i spidsen for Familienetværket. "Man kunne kalde det for en charmeoffensiv overfor politikere og ledelsen i det danske forsvar".

"At være nærmeste familie til en soldat er ikke altid nemt og der stilles ofte store
krav til familiernes omstillingsparathed. Ikke bare når vi sender soldater i krig.
Men også i hverdagene. Når de skal på øvelser, på uddannelse eller forflyttes. Til gengæld er det ofte små ting, der skal til for at gøre den store forskel - og den viden og inspiration vil vi gerne dele med dem, der tager beslutningerne. For når en soldat tvinges til at vælge mellem karriere og familien, taber vi alle."

"I Familienetværket er vi tæt på pårørende til rigtig mange danske soldater - og, vi tror på, at vi kan bidrage til udviklingen af fremtidens Forsvar og komme med konstruktive ideer til forbedring af de vilkår soldaterne og deres familier har i dag. Vi ved godt at vi ikke kan ændre verden. Men vi kan rykke tættere sammen og inspirere hinanden til bedre beslutninger, der skaber fastholdelse
, trivsel og tiltrækning af endnu flere dygtige soldater - og deres familier".

"Derfor har vi altså nu pakket tasken med vores helt nye små bøger, der har fået titlen: "Spørg Familien - og vi glæder os til at dele dem ud til alle, der har lyst til at få sat ansigt og ord på virkeligheden" slutter Vinnie Vendelbo Højmark..

Bogen indeholder små artikler med ægtefæller, forældre og børn til soldater -
og, QR-koder, der linker til podcasts, hvor de forskellige pårørende fortæller om livet med en soldat i familien.

_____________________________


Ønskes mere information om missionen og Familienetværket eller skal vi sende et eksemplar af bogen, så tag endelig kontakt til os. Vinnie Vendelbo Højmark kan træffes på vinnievendelbo@gmail.com og på telefon 51 63 06 30.
Kontaktperson:
Vinnie Vendelbo Højmark
Telefon:51630630
 
Afsender:
Familienetværket (forening)
Finderupvej 41
8800 Viborg
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166