Pressemeddelelser
Publiceret den: 04-06-2024
Vi kender alle til parasitter fra f.eks. gyserfilm eller artikler under kategorien ”en skør, skør verden” på internettet. Faktum er imidlertid, at netop parasitter ikke er et tredjeverdensfænomen, som mange danskere går rundt og tror, fortæller den nordsjællandske mineralbehandler Søren F. Lillesøe.

24 % af verdens befolkning har eller har haft tarmrelaterede parasitter ifølge verdenssundhedsorganisationen WHO, og 804 millioner cases af alene spolorm blev estimeret i studier i 2013. Ja, du hørte rigtigt.. Selv vikingerne herhjemme havde parasitære orme, som man har fundet spor af i gamle latriner via DNA-test, så nogen nyhed burde det ikke være.

Børneorm og udflåd

Mange forældre til børn i institutioner kender til den meget udbredte parasitære rundorm Enterobius vermicularis – eller børneorm, som den også kaldes. Der er tale om en samling i kroppen af små indvoldsorme, der kan gøre ondt i maven og klø i bagenden om natten og skabe udflådstendenser fra vagina, hvis problemet vokser sig større.

Et par andre klassikere i dansk kontekst er spolorme og ikter, som ikke behøver et tropisk klima:

"Der forefindes spolorm-æg i svinekød og rodfrugter, som vi alle spiser, og med et livsforløb på op til to år kan en spolorm sagtens nå at lægge æg og dermed holde infektionen i live hos sin vært igennem en del år. Danske vådområder med slim fra pytsnegle kan give lever-ikter," forklarer mineralbehandler (MBP) Søren F. Lillesøe fra Hillerød.

Han specialiserer sig i at måle metaller i folks hjerner ved hjælp af hårvævet. Metoden har eksisteret siden 70'erne i USA på amerikanske laboratorier, og Søren er den første dansker, der har taget uddannelsen Mineral Balancing Practitioner.

Bekæmp parasitterne med en kur ved fuldmåne

"Normalt er parasitter desværre svære at teste for, da de kan gemme sig i biofilm inde i os bestående af blandt andet slim, bakterier – og metal. De ødelægger blandt andet kobolt-absorptionen og lever af din mad og kan typisk ikke blot detekteres i en standard-afføringstest, men det er der råd for," udtaler Søren F. Lillesøe.

En udmærket approach er at lægge sin ernæring om baseret på hårvævet som sladrehank for at have et bedre udgangspunkt for at eliminere biofilm, metaller og parasitter – og hjælpe symptomerne på vej. En god idé er at supplere med et par årlige parasitkure, når det er fuldmåne med en opfølgning nogle uger efter for at slå alle æg ihjel.

Kuren skal være enten i form af lægelig medicin eller eksempelvis mimosefrø. Der findes også en hel linje af amerikanske produkter anbefalet af parasitlægen J. Moore, som varierer alt efter hvilke arter/infektioner, man er ramt af. Søren har taget et kursus i produkterne og har selv erfaring med primært at få spolorm ud af ”systemet”.

"Ved fuldmåne kigger ikke blot rotterne op af kloakken og toilettet, også parasitterne søger mod lyset," slutter han.
Kontaktperson:
Søren Faaborg Lillesøe
Telefon:26241799
 
Afsender:
Holistico PMV
Ravnsbjergvej 15
3400 Hillerød, Region Hovedstaden
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166