Pressemeddelelser
Publiceret den: 23-04-2024
Hvem finder den hemmelige skattekiste, der er gemt et sted i Danmark? Ny app starter den helt store skattejagt fra fredag 26. april, og alle kan være med.

Et hemmeligt sted i Danmark er der gemt en rigtig skattekiste. Indholdet er 500.000 kroner værd. Men du kan kun finde skatten og åbne koden med en app på mobiltelefonen. Præmien udbetales til den første, der løser gåden og finder skattekisten.

”GENIapp kommer til at være indgangen til en lang række store og små skattejagter. Den er gratis at downloade, og så betaler man et engangsbeløb for hver af de skattejagter, man ønsker at deltage i,” forklarer Kris Sørensen, manden bag GENI Danmark, der lancerer både skattejagten og den nye app, der skal bruges for at deltage.

”Der er masser af spændende gåder og udfordringer for både børn og voksne, ligesom mange også kender fra escape rooms – her skal man bare ud i den virkelige verden og finde en ægte skat. Det kommer til at blive en stor oplevelse for hele familien,” lover Kris Sørensen.

Den første skattejagt på 500.000 er landsdækkende, og det koster 49,- kroner at deltage. Derefter får man adgang til de ledetråde, der leder hen til den fysiske skattekiste og de koder, der skal bruges til at åbne den. I kisten er en QR-kode, og første deltager der scanner den har vundet præmien.

GENIapp kan downloades til Apple og Android allerede nu, og den store skattejagt begynder fredag 26. april. Du kan læse mere om app’en og skattejagten på www.geniapp.dk.

---
For mere information, kontakt:

Kris Sørensen
GENI Danmark ApS
Tlf. 22 22 25 76
ks@geniapp.dk
Kontaktperson:
Kris Sørensen
Telefon:22222576
 
Afsender:
GENI Danmark ApS
Torvestræde 2
4591 Føllenslev
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166