Pressemeddelelser
Publiceret den: 17-04-2024
På H.M. Dronning Margrethes 84-års fødselsdag oplevede Danmark en national tragedie, da en ødelæggende brand ramte den historiske 400-år gamle Børsen. Et bygningsværk oprindeligt opført under Christian IV og kendt for sit karakteristiske dragespir med tre kroner. Børsen har stået som et symbol på København som "tårnenes by" og kongelig storhed i århundreder.

Lige siden hændelsen i Notre Dame har Ansnei fokuseret på uddannelse i forebyggelse, og sikring af bevaringsværdige bygninger, herunder Børsen.

"Vi hos Ansnei er chokerede over denne forfærdelige hændelse. Ansnei arbejder med at sikre historiske bygninger og værdier, således at man undgår sådanne hændelser. Ansnei vil fortsætte med at udvide sin portefølje. Vi fortsætter med at sætte standarden til krisehåndtering og præventiv sikring af Danmarks kulturelle arv, bygninger, og under restaureringer og opførelser af disse" siger Nicolaj Nilson, Direktør for Ansnei.

Ansnei har spillet en central rolle i sikringen omkring Børsen i en årrække, herunder under kroningen af Hans Majestæt Kong Frederik X, hvor virksomheden leverede en omfattende perimeterbeskyttelse. Ansnei ser frem til at deltage i restaureringen af Børsen, så den igen kan repræsentere stoltheden og skønheden i Danmarks hovedstad.

Om Ansnei
Ansnei er mere end blot en sikkerhedsleverandør; vi er pålidelige partner i at sikre liv, aktiver og værdier. Grundlagt i 2015, har vi opbygget en førende position inden for personlig VIP-sikkerhed, med førsteklasses service og vedvarende innovation. Ansnei er den ene af kun 3 godkendte full-service leverandører indenfor sikkerhed i Danmark. Med certificeringer som ISO 9001:2015 leverer vi skræddersyede sikkerhedsløsninger, der beskytter vores kunders mest værdifulde aktiver rundt om i verden.

Helsingør, 16. april 2024
Kontaktperson:
Peter Thomsen
Telefon:82134022
 
Afsender:
Ansnei Security
Klostermosevej 140
3000 Helsingør
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166