Pressemeddelelser
Publiceret den: 25-01-2024
>>> MÅ IKKE PUBLICERES FØR TORSDAG D. 25/1-2024 KLOKKEN 20:00 cent, der specialiserer sig i el-ladcykler, har oplevet en bemærkelsesværdig rejse siden deres opstart for to år siden. Efter deres nylige optræden i det populære tv-program "Løvenshule", vil vi gerne dele vores historie og den vækst, vi har oplevet sammen med vores dedikerede forhandler, Garant cykler fra Køge.

EventyrCykler og Garant cykler - Et Stærkt Partnerskab fra Start
Vores partnerskab med Garant cykler startede, da Jannick fra EventyrCykler mødte Allan fra Garant cykler på en cykelmesse i København. Denne forbindelse har været en hjørnesten i EventyrCyklers succes, idet Garant cykler har været en nøgleforhandler lige fra begyndelsen.

Stigende Efterspørgsel på El-ladcykler
Interessen for el-ladcykler har været stigende, hvilket Allan fra Garant cykler bekræfter: "Markedet for el-ladcykler er vokset betydeligt. Tidligere var det mest institutioner, der købte el-ladcykler, men nu ser vi dem i stigende grad hos private forbrugere, og de bliver et populært alternativ til den anden bil i husstanden."

Kunder Rejser Langt for Kvalitet
Allan deler også, at kunder rejser langt for at opleve kvaliteten af EventyrCyklers el-ladcykler. "Vi ser en trend, hvor især børnefamilier søger et mere miljøvenligt transportmiddel, og el-ladcyklen er et ideelt valg for dem," tilføjer han.
El-ladcykler: Ikke Kun Et Storbysfænomen
Det er bemærkelsesværdigt, at el-ladcykler, som førhen blev anset som et storbysfænomen, nu vinder popularitet i mindre byer og landområder. Dette understreger den bredere appel og praktiske anvendelighed af disse cykler.
EventyrCyklers "Klods Hans" - Et Efterspurgt Valg
Vores model "Klods Hans" har modtaget positiv feedback, især for dens pålidelige bremser og omkostningseffektivitet sammenlignet med en bil. "Vores kunder værdsætter den økonomiske besparelse og den nemmere tilgængelighed, som en el-ladcykel tilbyder," siger Jannick fra EventyrCykler.

Afsluttende Ord
Vi hos EventyrCykler er stolte over vores rejse og det stærke partnerskab med Garant cykler. Vores optræden i "Løvenshule" har været et spændende kapitel, og vi ser frem til at fortsætte med at innovere og tilbyde kvalitetscykler til det danske folk.
Kontaktperson:
Garant Cykler
Telefon:56658485
 
Afsender:
http://www.garant-cykler.dk/
Garant cykler
4600 Køge
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166