Pressemeddelelser
Publiceret den: 20-11-2023
København, 20.11.2023 - PrivatHospitalet Danmark er stolte over at kunne meddele, at Martin Geertsen, en anerkendt figur inden for dansk sundhedspolitik, nu er en del af vores bestyrelse. Med sin omfattende politiske karriere, dybdegående indsigt i sundhedssektoren og dedikation til offentlig-privat samarbejde, er vi overbeviste om, at Martin vil yde en væsentlig indsats i at fremme hospitalets fremtidige vækst og udvikling.

Martin Geertsen har igennem sin karriere oparbejdet en dyb forståelse og indsigt i sundhedsvæsenet, hvilket gør ham til en ideel tilføjelse til vores bestyrelse. Hans erfaring og ekspertise vil spille en nøglerolle i at forme vores strategiske retning og sikre, at vi fortsat leverer pleje og service af højeste standard til vores patienter.

"Forleden var jeg til mit første møde i bestyrelsen for Privathospitalet Danmark, som jeg er blevet inviteret til at sidde i. Jeg er meget beæret over og glad for muligheden for at kunne bidrage til hospitalets fortsatte udvikling med den erfaring, jeg har oparbejdet på sundhedsområdet. I det hele taget har jeg i al den tid, jeg har beskæftiget mig med sundhedsområdet, brændt for det offentlige-private samarbejde. Jeg glæder mig til også i denne sammenhæng at give mit bidrag til et bedre sundhedsvæsen i Danmark," udtaler Martin Geertsen, som også fungerer som direktør i et kommunikationsbureau.

Thomas Johnsen, CEO på PrivatHospitalet Danmark udtaler: ”PrivatHospitalet Danmark arbejder dedikeret på at styrke samarbejdet mellem den offentlige og private sektor inden for sundhedsområdet, og Martins vision om et mere integreret og effektivt sundhedsvæsen er i perfekt overensstemmelse med vores mission om at tilbyde enestående patientpleje, samtidig med at vi bidrager til den overordnede styrkelse af det danske sundhedsvæsen.”

Vi ser frem til de bidrag, Martin vil bringe til bestyrelsen, og er overbeviste om, at hans tilstedeværelse vil være en uvurderlig ressource i vores fortsatte arbejde og vækst.

Om PrivatHospitalet Danmark:
PrivatHospitalet Danmark, etableret i 1991 og beliggende i Charlottenlund, København, har været under ledelse af ejer og adm. direktør Thomas Johnsen og hospitalschef Bettina Hardt-Madsen siden 1. april 2021. Som et førende hospital inden for privat sundhedspleje tilbyder hospitalet et bredt spektrum af kirurgiske og medicinske ydelser og behandlinger. Hospitalet råder over operationsstuer, ambulatorier og en række sengepladser. Hospitalet råder desuden over moderne billeddiagnostic udstyr, og næsten alle former for billeddiagnosticering kan foretages på stedet.

For yderligere information eller kommentarer, bedes journalister rette henvendelse til:

Thomas Johnsen, CEO
thoj@phdanmark.dk
Direkte: +45 26 73 91 10
https://www.phdanmark.dk/medier-og-presse/

PrivatHospitalet Danmark
Jægersborg Allé 14
2920 Charlottenlund
Danmark
TLF: +45 39 64 19 49
www.phdanmark.dk
Kontaktperson:
Thomas Johnsen
Telefon:+45 26 73 91 10
 
Afsender:
PrivatHospitalet Danmark
Jægersborg Allé 14
2920 Charlottenlund
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166