Pressemeddelelser
Publiceret den: 20-11-2023
Julen er en tid for magi og glæde, og i år kan alle familier skabe magiske juleøjeblikke med AI-julemanden fra Julemandens Julehilsen.

Ideen til AI-julemanden opstod hos Michall Gabriell, stifter af EverythingGPT, et firma der specialiserer sig i at bruge kunstig intelligens til at skabe unikke og personlige oplevelser.

"Jeg sad og tænkte over, hvordan man kunne bringe julemanden ind i alle de danske hjem, så børnene kunne opleve ham på en helt ny måde," siger Michall Gabriell. "Jeg ville skabe en julemand, der var så autentisk som muligt, og som kunne tale og agere på samme måde som en rigtig julemand."

Michall kontaktede Den Rare Julemand (Peter Schødt Dalsgaard), en af Danmarks mest efterspurgte julemænd. Den Rare Julemand var med på ideen, og sammen gik de i gang med at skabe AI-julemanden.

"Det var en magisk proces," siger Michall Gabriell. "Jeg og Den Rare Julemand var så passioneret omkring projektet, og det smittede af på os alle, kvaliteten og processen, gled, og den digitale Julemand blev skabt på ingen tid."

På blot en uge var AI-julemanden klar til at møde verden. Han er skabt ved hjælp af kunstig intelligens og kan levere personlige videohilsner til børn og voksne på et øjeblik.

"Video hilsenerne kan skræddersyes til den enkelte," siger Michall Gabriell. "AI-julemanden kan vises på telefonen af far eller mor, og fx. fortælle om, hvor store børnene er blevet siden sidst han så dem. Han kan minde børnene om at stille grød og mælk frem til nissen eller fortælle dem, at han glæder sig til at aflevere julegaver juleaften. det er kun din fantasi som sætter grænsen"

AI-julemanden er en unik og innovativ måde at sprede glæde i hjemmet på. Han giver familier mulighed for at skabe unikke og personlige juleøjeblikke, der vil blive husket i mange år fremover.

Det skaber julemanden skabt med AI:

Skaber magiske juleøjeblikke i hjemmet
Giver børnene en følelse af nærvær fra julemanden
Skaber unikke og personlige julehilsner
Du får hilsenerne hurtigt og nemt
Mulighed for skræddersyede hilsener

Se mere på:
Se mere på julemandensjulehilsen.dk eller facebook: https://www.facebook.com/julemandens.jul/
Kontaktperson:
Michall Gabriell
Telefon:+4526718383
 
Afsender:
Unique Growth Isnt
Lystrupvej 51
3550 Copenhagen
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166