Pressemeddelelser
Publiceret den: 16-11-2023
Som én af de allerførste virksomheder i Danmark har NorviGroup Denmark investeret i den innovative kollaborative UR20 robot til sin produktion i Vamdrup for bl.a. at afhjælpe tunge løft og monotone arbejdshandlinger blandt medarbejderne.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

NorviGroup Denmark, én af Skandinaviens førende producenter af dunprodukter til sengeindustrien, har netop investeret i en kollaborativ UR20-robot for at optimere sin produktion. Dette gør dem til én af de første virksomheder i Danmark, der tager denne innovative teknologi i brug.

”Vi har konstant øje på at optimere vores produktion og samtidig sikre et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Den teknologi, som vores nye robot indeholder, giver os nogle unikke muligheder for at tilrettelægge vores processer, så både medarbejdere og virksomhedens udviklingspotentiale tilgodeses”, udtaler Jan Bonnichsen, COO hos NorviGroup Denmark.

Den kollaborative UR20-robot er skræddersyet til NorviGroup Denmarks behov. Med en rækkevidde på 1,75 meter og en løfteevne på 20 kg. kan robotten håndtere opgaver såsom kasserejsning, pakke produkter i kasser samt stable kasser på paller. Derved påtager robotten sig monotone og belastende arbejdshandlinger, som ellers skal udføres manuelt.

”UR20-robotten er en fantastisk teknologi, der kræver minimal plads og giver os en fleksibel løsning i forhold til tidligere teknologier på markedet. Den vil gøre vores produktion mere konkurrencedygtig i forhold til andre virksomheder i branchen, og vi ser frem til at implementere den nye robotteknologi fuldt ud”, udtaler Jan Bonnichsen.

Samarbejdet med Bila A/S i Svendborg, som har udviklet og sat robotten i drift i tæt dialog med NorviGroup Denmarks egne teknikere og teamleder, har været fantastisk gennem hele forløbet. NorviGroup Denmark er stolte af at være blandt de første til at implementere denne teknologi og ser frem til de positive resultater, som robotten forventes at bringe med sig.

Også bestyrelsesformand Carsten Friis er stolt over, at man med den nye teknologi kan sikre konkurrencedygtighed for en dansk virksomhed og samtidig sætte især arbejdsmiljøet i højsædet. ”Med denne investering vil vi foruden mange andre fordele også kunne hjemtage produktion fra Fjernøsten og dermed bidrage til et forbedret klimaaftryk”, siger Carsten Friis.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

FAKTA OM NORVIGROUP DENMARK A/S:
• Blev etableret i 2000
• Beskæftiger over 50 medarbejdere
• Blev i 2019 søsterselskab til NorviGroup Norsk Dun AS, da man i det danske moderselskab NorviGroup Holding A/S samlede alle aktiviteter under samme paraply
• Fabrikken og administration ligger i Vamdrup, mens der i Hammelev også er et stort højlager
• Alle dunprodukter er certificerede efter gældende lovgivning om dyrevelfærd og etik

OM NORVIGROUP DENMARK A/S
Vi, NorviGroup Denmark, er en førende producent af dundyner og puder i Danmark. Med fokus på kvalitet og innovation har vi etableret os som en pålidelig producent og leverandør på både det danske og internationale marked og er særlig kendt for vores brands Quilts of Denmark? samt Temprakon?. Vi eksporterer vores produkter til mere end 40 lande og stræber altid efter at optimere vores processer for at levere produkter af højeste kvalitet til vores kunder.
Kontaktperson:
Jan Bonnichsen
Telefon:27 79 73 37
 
Afsender:
NorviGroup Denmark A/S
Pantonevej 1
6580 Vamdrup
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166