Pressemeddelelser
Publiceret den: 18-10-2023
Palle Nielsen, ejer af PN Totalentreprise, vil i fremtidige byggeprojekter foretrække at bruge Thermomur® fra BEWI Insulation Danmark A/S. Grundet byggeklodsernes lette vægt og gode isoleringsevne kan han effektivisere hele byggeprocessen – fra kloakering og klimaskærm til de indvendige installationer.

På Gammel Køge Landevej i Brøndby Strand er Palle Nielsen netop ved at opføre en Thermomur®-villa på 300 m2 med stort fokus på et sundt og behageligt indeklima. Med kun 300 meter til strand og 8 minutter til tog og indkøbsmuligheder, ligger Palle Nielsens byggeprojekt centralt placeret i den hyggelige københavnerforstad.

God isolering og sundt indeklima er høj prioritet

Bygningen opføres med ydervægge af Thermomur®, og som navnet antyder, tilbyder disse byggeklodser fremragende isolering takket være den dobbeltsidede flamingo-isolering med betonkerne i midten.

- Vi opfører faktisk bygningen i en ”flamingo-kasse” bygget på BEWI’s sokkel. Fordelen ved denne opbygning er, at vi undgår kuldebroer. For yderligere beskyttelse har vi radonsikret bygningen med BEWI’s Radonplade, som kan mindske radonkoncentrationen i indeklimaet med op til 99%. Det er en sikker foranstaltning, som kan suppleres med mekanisk ventilation, hvis behovet opstår. Ovenpå radonpladerne har vi anvendt BEWI’s Super EPS isoleringsplader for optimal isolering, fortæller Palle Nielsen.

Vil anvende Thermomur® i fremtidige byggeprojekter

Palle Nielsen har gennem de sidste 20 år i byggebranchen gjort sig en hel del erfaringer med byggematerialer og har besluttet, at han i videst muligt omfang vil benytte Thermomur® til opbygning af ydervægge i fremtidige byggeprojekter:

- Med Thermomur® kan jeg opføre råhuset markant hurtigere end ved traditionelle metoder. Udover hastigheden byder systemet på flere fordele. Bygningerne bliver velisolerede og stabile med betonkernen i midten af flamingoen. Klodserne, der er lette at håndtere på grund af deres vægt, giver også fordele arbejdsmiljømæssigt. Et markant plus er Thermomurs lave fugtoptag, som tillader os at bygge under alle vejrforhold. Vi kan hurtigt etablere hele klimaskærmen, og dermed få lukket bygningen af ret tidligt i processen. Dette gavner især vores selvbyggere, som ønsker at tage sig af den indvendige del selv – en tendens jeg ser vokse, siger Palle Nielsen.

Til tilpasning af Thermomur®-klodserne har Palle Nielsen anvendt glødetrådsskærer, som giver et rent og lige snit i flamingoen. Ydervæggene bliver pudset flot op, og taget er et saddeltag med 30 graders hældning. For enden af bygningen bliver der anlagte have.

Byggeprojektet startede den 1. september og forventes at stå færdigt ved udgangen af december.
Kontaktperson:
Tine Wulff
Telefon:+4521625580
 
Afsender:
BEWI Insulation Danmark A/S
Lundagervej 20
8722 Hedensted
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166