Pressemeddelelser
Publiceret den: 13-10-2023
Livet er en uforglemmelig rejse fyldt med uventede drejninger, og i sin seneste bog, "LIVETS KORSVEJE - bevidste valg til et vellykket liv," udforsker forfatteren Simon Bendfeldt dybderne af menneskelig eksistens og den kraft, vi alle besidder til at forme vores egen tilværelse.
Vi er alle produkter af vores livshistorie, men ifølge Simon Bendfeldt er vi også medforfattere til vores fremtid. Med indsigt og erfaring fra årtiers arbejde med at hjælpe andre med at finde formål og glæde i livet, inspirerer Simon Bendfeldt læserne til at træffe bevidste valg, der kan føre til et meningsfuldt og vellykket liv - selv når udfordringerne er størst.

“LIVETS KORSVEJE - bevidste valg til et vellykket liv” er Simon Bendfeldts 2. Bog, hvor han sætter fokus på, hvad der konstituerer det gode liv i den moderne tilværelse. I hans første bog “BLIND MED ET BRAG - om at være i livet, når det slår kolbøtter” (2021) skrev Simon om sin rejse siden han mistede synet til en eksploderende landmine mens han gjorde tjeneste i forsvaret. I LIVETS KORSVEJE er fokus flyttet ud på mennesker i det hele taget, og hvad vi bør gøre for at komme i retning af et vellykket liv. Simon trækker på egne erfaringer og fra et professionelt virke som coach, underviser og foredragsholder igennem mere end 15 år, hvor han har støttet mennesker til at komme i en berigende retning efter at livet har vist sig fra sin barskere side. Simon Bendfeldt tager blandt andet et opgør med den vildfarelse, der er i tiden, hvor følelseskomponenten i valg, tillægges al for stor betydning. Han betoner derimod vigtigheden af ansvar, pligt og vilje som afgørende for at opnå et godt liv.

"LIVETS KORSVEJE" er en vejviser for dem, der søger inspiration og praktiske redskaber til at tage fat på livets udfordringer i den moderne tilværelse. Simon Bendfeldt opfordrer læserne til at tage deres liv alvorligt, opbygge et mentalt beredskab, definere deres værdier og principper for livsførelse samt udfolde deres unikke talenter. Han opmuntrer også til aktiv deltagelse i det sociale liv og at engagere sig i en større sag.

Simon Bendfeldt skriver: "Livet er som en dans, hvor vi ikke kender den næste tone i det stykke musik, vi danser til. Derfor er det bedre at blive en god danser end at lære koreografien til et bestemt stykke musik."

"LIVETS KORSVEJE - bevidste valg til et vellykket liv" er en tankevækkende og kraftfuld bog, der guider læserne på en rejse mod et dybere og mere meningsfuldt liv. Bogen er blandt andet tilgængelig nu på https://www.saxo.com/dk/livets-korsveje_bog_9788797315347

Kort om Simon Bendfeldt: Født 1975 i Horsens og nu bosat i Juelsminde. Han har været soldat i 6 år og er veteran fra Balkan. Han har mistet sit syn til en eksploderende landmine som 20 årig i forsvaret. Han har en kandidatgrad i historie og filosofi. Han er certificeret coach hos flere organisationer og har i dag tusinder af coachingsessioner bag sig. Han har været selvstændig siden 2007. Han er desuden engageret i sit lokalområde, hvor han arbejder for at gøre det til et endnu bedre sted at bo, leve og arbejde. Han er gift med sognepræst Helga Døssing Bendfeldt og de har to teenagepiger.

Bogen udkommer torsdag d. 26. oktober. I forbindelse med udgivelsen afholder Simon Bendfeldt bogreception på Juelsminde Havnemuseum, Havnegade 12, 7130 Juelsminde i tidsrummet 16.00-18.00. Her er han vært for forfriskninger og holder et oplæg om nogle af bogens centrale pointer. Simon Bendfeldt står desuden til rådighed for interviews og arrangementer i forbindelse med udgivelsen. For mere information, anmelderanmodninger og henvendelser, kontakt:
Simon Bendfeldt
M: (+45) 27 82 40 80
E: sb@brainaware.dk
W: brainaware.dk
Kontaktperson:
Simon Bendfeldt
Telefon:27824080
 
Afsender:
Brainaware
Teglværksparken 16
7130 Juelsminde
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166