Pressemeddelelser
Publiceret den: 13-10-2023
________________________________________________________________________

Ville du fortælle din livshistorie til en kat?

En ung mand kommer til sig selv i mørket. Han husker ikke, hvem han er, eller hvad der er sket ham. Hans eneste selskab er en mystisk anden, der tager form som en kat. Gennem en spirende samtale med katten føres han ud pa? en eksistentiel rejse af tilbageblik, der hjælper ham med at huske de vigtigste personer og detaljer i hans liv; hans flyvske mor og forfaldne far, hans magiske søster, historien om bedsteforældrene, Irma, Mimis flaskeskib og havets uhyrer. Indimellem afbrydes samtalen af brudstykker fra en parallel virkelighed, der anslår en undertone af noget ubehageligt og uundgåeligt. For der foregår noget sideløbende med samtalen. Noget, der gør uendeligt ondt.

Kun mørke er en smuk og surrealistisk gyser om filosofiske temaer som tilblivelse, sorg, død og accept. Bogen kulminerer i en overraskende slutning, der understreger, hvorfor det er vigtigt at huske alle nuancerne, og hvorfor rejsen betyder mere end endestationen.

M.A. Engelbrecht (f. 1993) navigerer i sit forfatterskab mellem genrer som gys, surrealisme og magisk realisme. I 2009 vandt hun DR’s talentpris, Bette Orla, for en indsendt novelle. Hun er uddannet psykolog og arbejder i dag med formidling. Kun mørke er forfatterens debutroman, som desuden har modtaget støtte fra Statens Kunstfond.


For yderligere info eller interesse i anmeldereksemplar eller forfatterinterview kan forlaget kontaktes på:
Mail: forlaget.braendpunkt@gmail.com
Telefon: 61 31 98 54


Med venlig hilsen

Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Ibsensvej 22
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166