Pressemeddelelser
Publiceret den: 12-10-2023
Sommeren er forbi på den nordnorske ø Sørøya. Midnatssolen er væk. Bølgerne slår hårdere mod land. Mennesker og dyr genkender den snigende kulde og det tiltagende mørke.

Pludselig skubber to alvorlige forbrydelser alt det vante i baggrunden. Ofrene er fløjet til hospitaler i land. Befolkningen og politiet er rystede. Spørgsmålene hober sig op.?Er der tale om to ofre og samme gerningsmand? Eller er det en forbrydelse og en voldsom hævn mod en formodet gerningsmand, som nu svæver mellem liv og død?

En anden mulighed er, at forbrydelserne intet har med hinanden at gøre. Uanset om der er en forbindelse eller ej, spørger alle sig selv, hvem der ville begå den slags. Er det lokale eller nogen udefra?

Gry Isaksen er kriminalbetjent i Oslo, men hun har skiftet sin faste stilling ud med et vikariat på Sørøya af private grunde. Det viser sig at være både befriende og vanskeligt for hende at komme ned i ø-tempo. Sammen med den lokale betjent og to kriminalbetjente fra land skal hun forsøge at opklare de to forbrydelser, før efterforskningen flyttes fra øen.

Uddrag?
"Det virkede absolut, som om han vidste noget, han bare for alt i verden ikke ville sige. Hun vidste, at afhøringen ville tage timer endnu, og at der var en risiko for, at de ikke kom nogen vegne overhovedet. Omvendt havde alle mennesker en akilleshæl. Hun havde ikke mødt en eneste person uden. De skulle bare finde hans."

Karina Kring Nicolaisen, f. 1981, er uddannet bachelor i dansk og skrivekunst samt cand.mag. i dansk/nordisk. Hun har undervist i dansk på gymnasialt niveau forskellige steder i Danmark og i Tyskland. Siden sommeren 2020 har hun boet på den nordnorske ø Sørøya, og her foregår Akilleshæl, som er forfatterens debut.

For yderligere info eller interesse i anmeldereksemplar eller forfatterinterview kan forlaget kontaktes på:
Mail: forlaget.braendpunkt@gmail.com
Telefon: 61 31 98 54


Med venlig hilsen

Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Ibsensvej 22
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166