Pressemeddelelser
Publiceret den: 28-09-2023
________________________________________________________________________

Trisse vil ikke have børn. Det vil kæresten Roar til gengæld gerne, og da han finder ud af, at Trisse har brugt prævention i smug, går de fra hinanden efter et voldsomt skænderi. Efter bruddet ser Trisse sig nødsaget til at flytte tilbage til den lille flække, hvor hun er vokset op. Men ud over genforeningen med gamle veninder, kærester og landsbytosser viser sig også en anden stor forandring i Trisses liv – og den bliver ikke mindre, som månederne går.

Det som ingen vil vide – en mors bekendelser er en humoristisk og ærlig roman særligt for kvinder og mødre, der ønsker at underholdes med alt det som ingen vil vide om graviditet, hormoner, kropsvæsker, mødregrupper, hårtørrerens mange funktioner og alt det skønne – og uskønne – derimellem. Samtidig er det en fortælling om svære valg og om at vende hjem til provinsen.

Henriette Borup Borregaard (f. 1986) er selv født og opvokset i udkanten af Danmark mellem hav og fjord. Selvom hun er flyttet fra fødebyen, er hun stadig bosiddende i provinsen, Klarup i Nordjylland. Forfatteren er uddannet Cand.it. fra Aalborg Universitet. Det som ingen vil vide – en mors bekendelser er forfatterens debutroman.


For yderligere info eller interesse i anmeldereksemplar eller forfatterinterview kan forlaget kontaktes på:
Mail: forlaget.braendpunkt@gmail.com
Telefon: 61 31 98 54


Med venlig hilsen

Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Ibsensvej 22
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166