Pressemeddelelser
Publiceret den: 13-09-2023
Det er med stor begejstring at Airtrix Trampolinparker netop har slået dørene op for en spritny trampolinpark i Ishøj. Den nye park er med en bred vifte af sjove trampolinaktiviteter et godt sted at udfordre tyngdekraften, og have det sjovt med familie og venner.

Som noget nyt, skubber Airtrix til grænserne for hvad en moderne trampolinpark skal kunne tilbyde gæsterne ved at tilføje interaktive forlystelser til totaloplevelsen. Parken tilbyder selvfølgelig alle de klassiske trampolinaktiviteter, men har tilføjet flere interaktive aktiviteter som ValoArena, ValoJump, Cageball og Cardio Wall.

Nogle af forlystelserne er også at finde i Airtrix´ eksisterende park i Nordhavn, mens ValoArena har Danmarkspremiere, og er den eneste der findes i Danmark. ValoArena er verdens første ”mixed reality” spilarena for op til 6 spillere, hvor man så at sige bliver ”suget ind i et computerspil” og skal bruge sin fysik og samspil til at gennemføre de forskellige spil - det er fantastisk sjovt!

Derudover er Airtrix Ishøj selvfølgelig fyldt til bristepunktet med store trampolinområder, ninjabaner, skumbassiner, WipeOut, kæmpe airbags med udspring og trapez, trampolin-basketball, performance trampoliner, trampolin-dodgeball m.m.

Den store adrenalinpark har en tilhørende café med mad og drikke samt mulighed for at afholde fødselsdage, polterabends, firmaevents m.m. Senere i 2023 åbnes der også en stor indendørs lasertag-arena i tilstødende lokaler.

Folkene bag Airtrix er allerede kendt for indendørs forlystelsesparker, da de udover den allerede eksisterende Airtrix Trampolinpark i Nordhavn, også står bag Dinos Legeland. Herfra viderefører de filosofien med at have de bedste og sjoveste forlystelser i høj kvalitet/bedste sikkerhed og maximal underholdningsværdi.

- Vi glæder os til at byde velkommen til dette udstyrsstykke af en adrenalinpark. Vi ser frem til at tilbyde en Rolls-Royce model til alle vores kommende gæster, siger Carsten Arent Olesen, der er iværksætteren bag Airtrix, og fortsætter – Vi gør aldrig noget halvt, og bruger måske lidt for mange penge når vi bygger. Men til gengæld regner vi med, at gæsterne godt kan mærke den ekstra energi der er lagt i produktet, og som giver dem den bedste oplevelse i vores parker.

Airtrix Trampolinpark Ishøj er åbnet på Industridalen 5, 2635 Ishøj, og er nabo til POWER, Bauhaus, Sit n Sleep, ILVA m.fl. Se mere på deres hjemmeside www.airtrix.dk.
Kontaktperson:
Carsten Olesen
Telefon:41412990
 
Afsender:
Airtrix Ishøj ApS
Industridalen 5
2635 Ishøj
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166