Pressemeddelelser
Publiceret den: 01-09-2023
Dårlig akustik kan forringe oplevelsen af ethvert rum, uanset om det er i privaten eller på arbejdspladsen. En af løsningerne var – og er stadig – akustikpaneler, som er både æstetisk tiltalende og har en positiv virkning på akustikken – og skaber et roligere indeklima.

FOG & VENØ har dog altid haft en ekstra parameter, når det gælder produktion af akustikpaneler. 'Hos FOG & VENØ har vi altid stræbt efter at være i front. Vi ønsker ikke blot at producere verdens bedste akustikpaneler, vi ønsker også at sætte barren for bæredygtig produktion,' fortæller CEO Karl Venø Nielsen og fortsætter:

'Som førende inden for vores felt mener vi, at det er vores ansvar at gå forrest, også når det kommer til den grønne omstilling. Nu har vi så igen taget et markant skridt fremad og er derfor umådeligt stolte over, som de eneste i verden, at kunne tilbyde svanemærkede akustikpaneler i det klassiske lamelbaserede design,' fortæller CEO Karl Venø Nielsen.

'I en tid, hvor byggerier i højere grad består af hårde overflader og akustikudfordringer er konstante – og i en tid, hvor ønsket om bæredygtighed bliver stadig mere centralt, ser vi det som det perfekte match med svanemærkede akustikpaneler,' fortsætter Karl Venø Nielsen.

Svanemærket er ikke blot endnu et mærke eller certificering. Det er Nordens officielle miljømærke og anerkendes som en af verdens skrappeste og mest ambitiøse miljøcertificeringer. 95% af danskerne kender Svanemærket, og en overvejende del ser efter det, når de vælger produkter. Med akustikpanelerne fra FOG & VENØ er det nu også en mulighed, når det gælder akustikprodukter.


Svanemærkningen sætter på alle måder naturen i første række – og med svanemærkede akustikpaneler sendes et vigtigt signal om værdsættelse af miljøvenlige initiativer og sundere livsstil.

Et af de vigtigste elementer i svanemærkningen er sundhedsaspektet. For at opnå mærkningen stilles der skrappere krav til indholdsstofferne i produktet; dette sikrer et sundt indeklima og tryghed hos forbrugerne.

Karl Venø Nielsen er ikke et sekund i tvivl om fremtiden for FOG & VENØ: 'Vores mål er at være verdens førende producent af innovative og bæredygtige akustikløsninger til gavn for alle, mens vi sikrer bæredygtig vækst for kommende generationer. Vores akustikpaneler består i dag af en bagplade i polyester, som vi lige nu kan fremstille af op til 65% genbrugsmateriale. Vores lameller med træfinér skåret af ægte træsorter er alle FSC®-certificerede. Og nu med introduktion til svanemærket har vi taget endnu et skridt, der strækker sig langt ud over produktion af akustikpaneler. Vores partnerskab med Svanemærket og engagementet i FN's Verdensmål er ikke blot et skridt i den rigtige retning; det er en kraftfuld alliance. Vi tror på, at handling er nøglen til at opnå en bæredygtig fremtid for hele planeten.'

Med svanemærkede akustikpaneler i dit sortiment er du med til at signalere værdsættelse af miljøvenlige initiativer og sundere livsstil. Kontakt os for yderligere information, prøver og samarbejdsmuligheder. Sammen kan vi definere fremtiden for bæredygtige akustikløsninger.
Kontakt os for yderligere information, prøver og samarbejdsmuligheder. Sammen kan vi definere fremtiden for bæredygtige akustikløsninger.

For flere oplysninger kontakt: Henrik Bank, 2025 1615, mail: hb@fog-veno.com


Yderligere info:

FAKTABOKS
Svanemærkets fire nøgleområder
Svanemærket er unikt ved sin omfattende tilgang til at vurdere produkters miljøpåvirkning på tværs af hele deres levetid. Udover brugsfasen inkluderer mærket vurdering af råvareindvinding, produktion, brug og affaldsbehandling. Dette sikrer, at produkter med Svanemærket er gennemtænkte og optimerede med hensyn til miljøpåvirkning.

Svanemærket fokuserer især på:
1. Bæredygtig ressourceforvaltning: Reduktion af overforbrug og ansvarlig brug af jordens ressourcer gennem genanvendelse, genbrug og forlænget levetid.
2. Klimapåvirkning: Minimering af klimapåvirkning gennem hele produktets livscyklus, inklusive produktion, distribution og brug.
3. Undgåelse af skadelige kemikalier: Stram kontrol med brugen af skadelige kemikalier for at beskytte både sundhed og miljø.
4. Biodiversitetsbeskyttelse: Fremstilling af produkter på måder, der ikke skader biodiversitet og økosystemer.
Dette gør Svanemærket til et pålideligt valg for forbrugere, der ønsker miljøvenlige produkter med et reduceret fodspor på planeten.


Introvideo til svanemærket hos Fog & Venø A/S
https://vimeo.com/860055505?share=copy
Kontaktperson:
Henrik Bank
Telefon:20251615
 
Afsender:
Fog & Venø A/S
Buntmagervej 5
DK7490 Aulum
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166