Pressemeddelelser
Publiceret den: 01-09-2023
Den danske mediedarling og influencer, Fie Laursen, har efter 6 måneders hårdt arbejde stolt lanceret sin helt egen pocket pussy i et eksklusivt samarbejde med Tys-Tys.dk.

I samarbejde med teamet blev der lavet en 3D-afstøbning af Fies rigtige vagina, så Fies pocket pussy og det færdige produkt, både ligner og mærkes mest muligt som Fies egen vagina. Hendes trofaste fans kan nu tilbydes en intim oplevelse, som de aldrig vil glemme.
Med passion, kreativitet og innovation har Fie og Tys-Tys.dk skabt en forbindelse mellem virkeligheden og den digitale verden.

Når man køber Fie Laursens pocket pussy, får man et helt særligt ekstra frækt tilbud – muligheden for at tilkøbe en eksklusiv hot video, hvor Fie personligt viser, hvordan produktet bruges. Dette gør oplevelsen ekstra intim og nærværende for hendes fans.
Den eksklusive video kan tilkøbes online hos Tys-Tys.dk eller ved scanne QR-koden på emballagen.

Fie Laursen udtaler begejstret: "Der er rigtig mange, der har efterspurgt sådan en pocket pussy, da mine fans gerne vil mærke, hvordan det er at kneppe mig. Jeg har tusindvis af gratis abonnenter på min OnlyFans, og en masse betalende abonnenter og trofaste seere på andre erotiske platforme, som kun kan se mig have sex. Nu får de følelsen, hvordan det er at have sex med mig i virkeligheden."

For at gøre produktet tilgængeligt for alle hendes elskede fans, er prisen for pocket pussyen kun 599 DKK. Fie ønsker at give alle en chance for at opleve denne intime forbindelse og kvalitet, som hun står inde for.
Med over 500.000 følgere på tværs af alle hendes platforme har Fie Laursen et af de mest kendte navne i Danmark, og hun føler en stærk forpligtelse til at gøre dette projekt personligt og tilgængeligt for sine fans. Fie udtaler: "Jeg har et stærkt team bag mig, som har håndteret alle de kommercielle aspekter, så jeg blot skulle fokusere på produktets design og emballage.
Derfor har jeg haft mulighed for at koncentrere mig om det, jeg er bedst til - nemlig at udnytte mine SoME kanaler med fristende hotte videoer for at få lanceret min pocket pussy."

Fie og Tys-Tys.dk har store planer for fremtiden med pocket pussyen og har allerede flere aftaler med blandt andet engrosvirksomheder, men Fie prioriterer det personlige bånd til hendes fans, og ønsker at give dem en eksklusiv oplevelse ved at kunne købe produktet gennem hendes kanaler først.

For yderligere information eller pressehenvendelser bedes du kontakte:

Pressekontakt:
Christian
Mail. Christian@tys-tys.dk
Køb Produktet her: https://www.altertystys.dk/fie-laursen-original-pocket-pussy-masturbator/
Kontaktperson:
Christian
Telefon:71960787
 
Afsender:
Tys-Tys.dk
Paradisgade 17
8000 Aarhus C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166