Pressemeddelelser
Publiceret den: 23-08-2023
___________________________________

Debutromanen Det står skrevet på min krop af Pernille Louise Langer har netop modtaget fantastisk lektørudtalelse fra DBC:
 
“Det er en smuk, velskrevet og knugende lille bog om kærlighed, sygdom og sorg. Man kan tydeligt mærke Karlas smerte og afmagten over for den sygdom, der får hendes søster til at forsvinde mere og mere. Det er en bog, der er hurtigt læst, men som hænger ved længe efter”
Sanna Stagaard Gade, DBC
 
For søstrene Karla og Sara bliver alt vendt på hovedet, da Sara rammes af alvorlig sygdom og tvinges til at stoppe brat op. Hvordan kan man leve videre, når alt går i stå? Hvordan er man ung, når døden hvisker én i øret og forlanger ens opmærksomhed? Karla gør sit bedste for at være en støtte for Sara, men hun kæmper også sin egen kamp: en nådesløs kamp, der ikke kan vindes.
 
Det står skrevet på min krop er en roman om altopslugende sorg, stor kærlighed og ikke mindst håbet om, at døden ikke er slutningen på det hele.
 
Uddrag:
"Det skete, at Sara faldt i søvn, mens hun lå og læste og læste, og så sad jeg bare og så på hende og forsøgte at regne ud, hvor stor en procentdel af hendes eksistens, der hang sammen med min, og det gik op for mig, at når jeg så på Sara, så jeg også på mig selv, og det føltes som om, at en del af mig rent faktisk var Sara, og jeg havde en underlig følelse af, at hvis hun døde, så ville hun tage den del med sig og efterlade mig med et hulrum lige midt i mine kromosomer."
 
Pernille Louise Langer, f. 1995, læser litteraturvidenskab på kandidatuddannelsen på Københavns Universitet. Det står skrevet på min krop er hendes debutroman.
 
 
For yderligere info eller interesse i anmeldereksemplar eller forfatterinterview kan forlaget kontaktes på:
Mail: forlaget.braendpunkt@gmail.com
Telefon: 61 31 98 54
 
 
Med venlig hilsen
 
Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Ibsensvej 22
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166