Pressemeddelelser
Publiceret den: 14-08-2023
Out&About, Danmarks største LGBT+ medie, lancerer ny podcast-serie

Som den førende danske LGBT+ medie lancerer Out&About en nyskabende podcastserie, der tager lytterne med på en provokerende rejse gennem sex, fetich og livsstil målrettet biseksuelle og homoseksuelle mænd.

Den banebrydende podcast udforsker emner, der normalt er tabu i offentligheden; heriblandt BDSM-slave/master-forhold, fascination af ydmygelse, straf og dominans, prostitution blandt unge via Grindr, samt den tiltagende popularitet af amatør-bøsseporno blandt homoseksuelle.

Out&About er allerede kendt som Danmarks største landsdækkende medie for LGBT+ segmentet, og med lanceringen af den nyskabende podcast bekræfter Out&About sit engagement i at skabe et åbent og mangfoldigt rum for LGBT+ samfundet, hvor vigtige og kontroversielle emner kan udforskes.

Redaktionschef Bert Svalebølle glæder sig til at præsentere denne nyskabende podcast til publikum: "Out&About har altid været dedikeret til at give vores læsere og lyttere en dybere forståelse af de emner, der påvirker LGBT+ samfundet. Vi er stolte af at tage skridtet ind i podcastverdenen, hvor vi fortsætter vores mission med at udfordre grænser og belyse vigtige spørgsmål, der normalt ikke bliver diskuteret åbent," udtaler Bert Svalebølle.

Podcasten udkommer til efteråret
Den nye podcast har Mikkel Kjerri som vært og tv-sexologen Bjorn Dotzauer, som faste ankerpersoner i podcastserien. Mikkel inviterer eksperter, aktivister og individer med personlige erfaringer ind i samtalen for at give lytterne mulighed for at få dybdegående indsigter i de omtalte emner og udfordre deres egne forståelser og fordomme. Både Bjorn Dotzauer og Mikkel Kjerri vil også som værter byde på egne perspektiver og meninger, hvilket skaber en engagerende og tankevækkende oplevelse for lytterne.

Out&Abouts podcast om sex, fetich og livsstil for biseksuelle og homoseksuelle mænd vil gøre det muligt for lytterne at udforske komplekse aspekter af deres seksualitet og identitet i et trygt og oplyst rum. Gennem ærlige samtaler og intime diskussioner ønsker Out&About at bidrage til en mere åben dialog om emner, der ofte er omgærdet af stigmatisering og tabu.

Podcastserien vil være tilgængelig på Out&Abouts hjemmeside og der hvor du lytter til dine podcast.

Out&About inviterer alle interesserede til at følge med i denne modige og tankevækkende podcastserie, der vil udfordre, oplyse og underholde. Vær med, når vi bryder grænser og åbner dørene til samtaler, der virkelig betyder noget.

Spørgeskema til research – vind gavekort
Out&About har fået produceret et spørgeskema som tager pulsen på målgruppens sexvaner, holdninger og tanker. Vi opfordrer læserne til at deltage, så undersøgelsen kan betragtes som valideret.

Spørgeskemaet tager omkring 5 – 7 minutter at besvare, og du deltager anonymt kun med oplyst mailadresse, som anvendes til deltagerkonkurrencen om 10 gavekort, hver til en værdi af kr. 2.500: [Du finder spørgeskemaet her] (Link indsættes: https://made4media.dk/sexundersogelse)

Medvirkende/kilder søges – og idéer til temaer
Selskabet, som producerer podcasten, annoncerer på deres hjemmeside, at de søger medvirkende/kilder til de emner, som behandles i den enkelte podcast. [Det er muligt løbende at følge med i, hvad redaktionen søger her] (Link indsættes: www.Made4Media.dk/Casting)

Kontaktperson
Mikkel Kjerri
Podcastvært & tilrettelægger
podcast@outandabout.dk
Mobil: +45 71 71 14 14


Om Out&About:
Out&About er Danmarks største landsdækkende medie målrettet LGBT+ segmentet. Gennem online platform og et trykt kvartalsmagasin tilbyder Out&About et bredt spektrum af indhold, der hylder mangfoldighed og fremmer tolerance. Med en engageret og passioneret redaktion ønsker Out&About at skabe en stærk og inkluderende stemme for LGBT+ samfundet i Danmark.


Find Out&About podcast:
Spotyfi
Apple Podcasts
Google Podcasts
Podimo
Spreaker
deezer
RadioPublic
Player.fm
Podcast Addict
Pocket Casts
Castbox
Castro
Amazon Music
Kontaktperson:
Mikkel Kjerri
Telefon:71711414
 
Afsender:
Made4Media
Æblerosevej 13
8500 Grenaa
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166