Pressemeddelelser
Publiceret den: 01-08-2023
Digte, der er enkle og banale, men ikke kun det. Indeholder bl.a. indkøbsvisdom ved flaskeautomaten, landskabssansning, hudlotion og en tidligere belgisk politiker.

Den 1. september 2023 udkommer Jacob K. Rosendal med værket: At samle noget op, som ingen har tabt.
Digte kan åbne verden. Uanset hvor meget dårlige lærere gennem tiden har forsøgt at lukke både tekster og verden. Digte kan give læseren oplevelser, som man ikke vidste, at man ønskede sig eller manglede. Digte kan meget. Hvis læseren er klar.
Bogen henvender sig til forskellige typer nysgerrige læsere. Det er en bog for og til dem, der kan og vil læse. De fleste tekster er godt nok digte, men det behøver man ikke lade sig skræmme af.
Der er fyrre tekster og ti illustrationer i At samle noget op, som ingen har tabt. Både ord og billeder er for alle og enhver, der har tænkt over livet. Undret sig over, at der findes vind, tåge, døde kunstnere, tabte sedler i Rema 1000, tanker om hvordan svampe er under jorden og meget, meget mere i vores fælles verden.
Livet er enkelt og banalt. Det kan også være underligt, indimellem vidunderligt. Noget af det samme kan man sikkert også sige om denne bog.
Bogens størrelse (13 cm x 13 cm) gør den velegnet til at have med sig overalt.
Forfatter Jacob K. Rosendal er uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab, og han beskæftiger sig med kommunikation og formidling på forskellig vis. Jacob har tidligere fået udgivet romanen Formiddagsherskeren og digtsamlingen Individ møder samfund og adfærdsregulering opstår, samt publiceret tekster i forskellige tidsskrifter.
Alias Forlag er specialiseret i illustrerede bogudgivelser. Dels klassiske romaner, dels romaner, noveller og digte af nye danske forfattere. Bogen At samle noget op, som ingen har tabt, er illustreret af Rikke Aarøe Carlsen.
Bogen kan købes hos boghandlere og på Alias Forlags hjemmeside, aliasr.dk.
Illustreret udgave, kartonomslag med flapper, salgspris 175 kr. ISBN 978-87-94001-45-8 udkommer 1. september 2023.
Kontaktperson:
Rikke Aarøe Carlsen
Telefon:53666150
 
Afsender:
Alias Forlag
Amager Strandvej 110B
2300 København S
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166