Pressemeddelelser
Publiceret den: 05-08-2023
Søndag den 13. august - Gørlevvej 8, 4270 Høng, Sæby. Her afholdes Sæbys hyggeligste loppemarked med 75 loppestande fordelt i skønne omgivelser.

Et lille vejloppemarked, blev til en stor stjerne, beliggende ved en af Sjællands største søer.
Tilbage i sommeren 2017, blev en af vejene i lille Sæby, inviteret til at holde et vejloppemarked, men da kun 12 tilmeldte sig, på denne langevej med små stikveje, blev det hurtigt besluttet, at afholde markedet i byens skønne park i stedet – og med 8 kræmmere holdt vi det første by loppemarked. Og allerede året efter blev det til 50 kræmmere og året efter 75 – Her måtte vi sætte et stop – for vi vil gerne bevare vores originalitet og vores hygge…

Vi har hverken musik, Øltelte eller tivoli - til gengæld har vi god stemning og rolige omgivelser.

Hvad kan vi, andre ikke kan og hvad mangler vi nu…. Modsat de fleste store kræmmermarkeder så har vi en regel for kræmmere, en stand må ikke uden aftale indeholde mere end maksimum 25% nye varer (partivarer). Stande som typisk får tilladelse er hjemmelavet varer, eller varer som ikke typisk findes alle steder. Vi er efterhånden ret godt besøgt og har kunder fra hele Sjælland, takket være Facebook, avisannoncer i loppeafdelingen og de enkelte skilte ved de store veje i lokalområdet.

Som noget nyt i år, kommer (hvis vejret tillader det) den nye Amerikanerbil klub RUST’N SHINE og udstiller nogle af deres lækre biler.

Venligst Maria Kjær og Michelle Hermansholm
Kontaktperson:
maria kjær
Telefon:53581908
 
Afsender:
sæbys hyggeligste loppemarked
bødkervænget 48
4270 Høng
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166