Pressemeddelelser
Publiceret den: 04-07-2023
Allerede fra 1. august 2023 er det vikarer fra MG-V, der som de første bliver tilbudt de vagter, der ikke kan besættes internt i Region Hovedstaden på hospitaler og i psykiatrien fra Hillerød i nord, ned over hele regionen til og med Bornholm. MG-V har nemlig vundet udbuddet som nr. 1 til levering af sundhedsfaglige vikarer.

Sales & Bid Manager Martin Kragh Abildgaard udtaler: ”Nyheden om at vi har vundet udbuddet med sundhedsfaglige vikarer til Region Hovedstadens hospitaler og psykiatri kommer blot 1 måned efter vi vandt udbud på sundhedsfaglige og pædagogiske vikarer til Region Midtjyllands psykiatri og socialområde. Vi er naturligvis stolte over, at også Region Hovedstaden har fundet os stærkest i et stort felt af 10 tilbudsgivere til området, og vi ser frem til at skulle driftstarte i løbet af sommeren her! Det vil bidrage til af udbygge vores tilstedeværelse i hovedstadsområdet, hvor vi i forvejen er eneleverandør af pædagogiske vikarer til alle København Kommunes institutioner samt 8 Vestegns kommuner.”

Aftalen med Region Hovedstaden og Bornholm gælder i tre år. Hertil kommer muligheden for at forlænge i yderligere tre år, så aftalen bliver 6-årig.

Aftalen omhandler faggrupperne: basissygeplejersker, specialsygeplejersker, social- og sundhedsassistenter samt sygehjælpere, og som vikar til Region Hovedstaden og på Bornholm kan man via MG-V blive tilbudt vagter på dag-til-dag basis såvel som vikariater af kortere og længere varighed.

MG-V´s administrerende direktør, Mona Gehrt, ser også meget frem til det nye samarbejde: ”Der er generelt en stor mangel på kvalificeret faglært arbejdskraft, og der er behov for alle kapaciteter udover fastansatte medarbejdere, når den faglige kvalitet skal sikres i vores sundhedsvæsen. Vi ser frem til at kunne tilbyde vores nuværende sundhedsfaglige vikarer nye spændende opgaver i regi af Region Hovedstaden, og vi glæder os til at byde mange nye vikarer velkommen også over de kommende måneder, som brænder for at arbejde indenfor sundhedsvæsenet.
Kontaktperson:
Martin Kragh Abildgaard
Telefon:25942020
 
Afsender:
MG-V ApS
Rytoften 5b, 2. sal
8210 Aarhus V
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166