Pressemeddelelser
Publiceret den: 23-06-2023
Patricia Roller, tidligere direktør for verdens største design firma Frog Design, har accepteret at påtage sig hvervet som Forperson for bestyrelsen i Designers Trust.
Designers Trust er verdens førende premium design-as-a-service platform inden for industriel og produkt design, grundlagt af Timothy Jacob Jensen og en række investorer i 2020.
Med virkning fra 23 Maj 2023 er Patricia Roller officielt tiltrådt som bestyrelses Forperson hos Designers Trust.

Virksomheden ekspanderer internationalt og er i proces med at etablere sig i Kina som første skridt mod det asiatiske marked og har derfor været på udkig efter en person med de nødvendige kompetencer til at løfte opgaven.

Gennem sin tidligere rolle hos Frog Design, som hun førte til en exit tilbage i 2006 , har Patricia en dyb forståelse af designindustrien og de kommercielle aspekter det kræver for at få succes på dette felt.
Patricia Roller bor og arbejder i San Francisco, USA, hvor hun er administrerende direktør for platformen Vidlet.com som har specialiseret sig i at formidle menneskelig indsigt i virksomheders og produkters design og udviklingsprocesser.

Med Patricia Roller i ledelsen tilføres Designers Trust en betydelig international erfaring og en stærk kommerciel kompetence i arbejdet med Designers Trust´s fortsatte vækst på det globale marked for de-sign-as-a-service.

Timothy Jacob Jensen tilføjer at grunden til at man har kunne tiltrække en så markant international profil som Patricia Roller skyldes hendes tillid til Designers Trust’s langtidsholdbare idegrundlag.
Allerede tilbage i 1998 afsøgte Patricia Roller og hendes mand Hartmut Esslinger muligheden for at Frog Design kunne etablere en lignende platform, men valgte at stoppe udviklingen af projektet i forbindelse med dot com boblen.
Kontaktperson:
Timothy Jacob Jensen
Telefon:30228511
 
Afsender:
Designers Trust A/S
Hejlskovvej 106
7840 Højslev
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166