Pressemeddelelser
Publiceret den: 02-06-2023
Lokalt vikarbureau vinder udbud af pædagogiske og sundhedsfaglige vikarer til Region Midtjyllands behandlingspsykiatri og socialområdet

Aarhus firmaet MG-V vinder udbud og skal levere pædagogiske og sundhedsfaglige vikarer i form af pædagoger, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, plejere samt sygehjælpere til de nævnte områder i hele geografien af Region Midtjylland fra Ringkøbing i Vest til Grenå i Øst. En stor geografi med en stor mangfoldighed af behandlingsafdelinger indenfor psykiatrien og bosteder på socialområdet.

Kontrakten er 4-årig med formel kontraktstart fra den 1. september 2023.

”Det er en fantastisk nyhed at blive betroet leverancen med pædagogiske og sundhedsfaglige vikarer til Region Midtjyllands behandlingspsykiatri og institutioner på socialområdet. I de sidste par år har vi hovedsageligt vækstet i Hovedstadsområdet, og derfor er glæden endnu større ved også at kunne bygge på lokalt for MG-V i en geografi, hvor vi i forvejen har en del aktiviteter og vikarer samt forhåndskendskab til mange af institutionerne,” jubler Sales & Bid Manager, Martin Kragh Abildgaard.

Der er generelt en stor mangel på kvalificeret faglært arbejdskraft, og der er behov for alle kapaciteter udover de fastansatte medarbejdere, herunder de interne og eksterne vikarbureauer, når den faglige kvalitet skal sikres for borgerne på både kort og lang sigt.

MG-V´s administrerende direktør, Mona Gehrt, ser også meget frem til det nye samarbejde:
”Vi ser frem til at kunne tilbyde vores nuværende pædagogiske og sundhedsfaglige vikarer nye spændende opgaver i regi af Region Midtjylland, og vi glæder os til at byde mange nye vikarer velkommen også over de kommende måneder, som brænder for at arbejde indenfor behandlingspsykiatrien og mange forskellige bosteder. Vi er allerede trukket i arbejdstøjet i forhold til at få opgaven og samarbejdet grundigt implementeret, og det kan da godt være, at sommerferien bliver lidt kortere i år”, siger Mona Gehrt med et stort smil.
Kontaktperson:
Martin Kragh Abildgaard
Telefon:25942020
 
Afsender:
MG-V ApS
Rytoften 5b, 2. sal
8210 Aarhus V
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166