Pressemeddelelser
Publiceret den: 02-06-2023
__________________________________________________________________

En god blanding er en fortælling om det grønlandsk/danske par, Erna og Ludvig, deres to sønner og familiens liv i henholdsvis Danmark og Grønland.

I 50’ernes brydningstid får den unge pige, Erna, mulighed for at komme på skole i Grønlands største by, Neriunnermiut. Sidenhen går hun på gymnasiet i Danmark, og på en ferierejse hjem møder hun den unge mand, Ludvig, der skal på forretningsrejse i Grønland.

Erna og Ludvig bliver gift, og de etablerer sig i første omgang i den vestjyske fiskeriby, Lange-Strand, hvor Ludvig har arbejde som vodbinder.

Da sønnerne er tolv og fjorten år gamle flytter familien til Ernas hjemby i Nordgrønland, Iluliarsuit, hvor de hver især forsøger at takle deres nye, usikre tilværelse.

En god blanding er en roman, der indeholder en god blanding af sorg og glæde. Det er en beretning om to kulturer, der under overfladen ligner hinanden, men også en fortælling om, hvordan fremmedfjendtlige stemninger og strømninger er ødelæggende. Det gælder både fordomme fra danskere mod grønlændere og fra grønlændere mod danskere.

Nikolaj Andersen Olsvig er bosiddende i Vodskov i Nordjylland, født 1967 i Sisimiut, Grønland, som yngste søn i en grønlandsk-dansk familie. Han er opvokset i Grønland og Danmark og er uddannet folkeskolelærer, coach og misbrugsbehandler.


For yderligere info eller interesse i anmeldereksemplar eller forfatterinterview kan forlaget kontaktes på:
Mail: forlaget.braendpunkt@gmail.com
Telefon: 61 31 98 54

Med venlig hilsen

Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Ibsensvej 22
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166