Pressemeddelelser
Publiceret den: 05-04-2023
Hvis du nogensinde har ønsket at "hævne" dig på din irriterende kollega, sure chef eller din jaloux nabo, har PieceOfShit.eu dig dækket. Prank-siden giver dig mulighed for at sende en indpakket pakke med noget, der ser ud og lugter som den rigtige vare.


"Vi fik ideen til at sende prank-produkter direkte til andre verden over i en smuk indpakket pakke," siger PieceOfShit CEO Jesper Kampmann. "Kunderne spørger 'Er det her rigtig lort, I sender?', og svaret er: Nej. Kun den gale videnskabsmand, der pakker vores produkter ude 'bag kulisserne', ved med sikkerhed, hvad det er, vi sender. Vi kan fortælle dig, at det ser ulækkert realistisk ud og stinker.”

Men bare rolig, PieceOfShit.eu kommer med en ansvarsfraskrivelse, der siger, at tjenesten ikke må bruges til at true, udgøre chikane, overtræde nogen juridisk begrænsning eller på anden måde bruges til ulovlige formål. Siden er kun beregnet til at være en "gag"-gave og produkt til underholdningsformål.

"Vi vil gerne gøre det klart, at vores produkter er beregnet til at være harmløse sjove," siger Kampmann. "Vi tolererer ikke nogen ondsindet eller skadelig adfærd."

Så uanset om du vil sende en besked til din ekskone, skolelærer eller succesrige tidligere klassekammerat, så gå over til www.pieceofshit.eu og afgiv din ordre i dag.

Ansvarsfraskrivelse: Kunder, der bruger denne service, accepterer at fritage al ledelse af POS INTERNATIONAL ApS fra ethvert ansvar forbundet med brugen af deres tjenester. Virksomhedens ansvar er begrænset til produktets pris.
Kontaktperson:
Jesper Kampmann
Telefon:27823999
 
Afsender:
IOS International ApS
Skibhusvej 35 3th
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166