Pressemeddelelser
Publiceret den: 03-04-2023
Magnus lever i en foruroligende verden, hvor tomme ord kan dræbe. En verden, hvor folk hænger hinanden ud på sociale medier og bedømmer hinanden på en app. De mest upopulære bliver straffet af folkedomstolen, og der er ingen krav om beviser. Det er den 5. statsmagt, som styrer slagets gang i Danmark, og Magnus prøver ihærdigt at holde lav profil, så han ikke ender som sin far, der blev dømt til døden.

På en skæbnesvanger dag går det alligevel galt efter en uheldig hændelse på Magnus' gymnasium. Hans bedste veninde Astrid gør sit bedste for at muntre ham op, men det forhindrer ikke folkets hammer i at falde. Normalt ville Magnus modtage sin straf, men i stedet udtages han til TV-programmet Damokles' Engle, hvor han får mulighed for at vinde syndsforladelse og få sit liv tilbage. Hvis det skal lykkes, skal han være den mest vellidte af de seksten deltagere i seernes øjne, men det bliver ikke nemt i et program fyldt med udfordringer, der er skabt til at sætte hans moral og samvittighed på prøve. Straffen venter på den anden side, hvis han fejler.

Gustav Østeraa har en kandidatgrad i Anvendt Filosofi fra Aalborg Universitet, og det er ofte i filosofien, han finder inspirationen til at skrive. Gustav skriver for at sætte tankerne i gang hos læseren gennem fortællinger. Han blev født i 1991 og er opvokset i Aalborg, men er siden da flyttet til Vestjylland.
Forfatteren debuterede i 2020 med Intethedens Tegn og Den 5. statsmagt er hans anden skønlitterære udgivelse.


For yderligere info eller interesse i anmeldereksemplar eller forfatterinterview kan forlaget kontaktes på:
Mail: forlaget.braendpunkt@gmail.com
Telefon: 61 31 98 54

Med venlig hilsen

Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Ibsensvej 22
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166