Pressemeddelelser
Publiceret den: 03-04-2023
Denne nye metode består af en adfærdsanalyse af alle kandidater allerede i screeningsfasen. Ved at tage højde for kandidaternes adfærdsmønstre, kan Jesper sikre, at virksomhederne kun møder de kandidater, der har de nødvendige egenskaber til at passe ind i virksomhedens team og arbejde effektivt i den pågældende rolle.

En af de store fordele ved Jespers metode er, at den sparer lederne for en masse tid i forhold til en traditionel rekrutteringsproces. Når kandidaterne allerede er blevet screenet for deres adfærdsmønstre, kan lederne træffe deres valg på et helt andet niveau. De kan nu fokusere på at finde den bedste kandidat, der ikke kun passer til stillingen, men også til virksomhedens kultur og værdier.

Jesper har været selvstændig erhvervscoach i 11 år og har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder med at finde den perfekte kandidat til hver stilling. Udover rekruttering tilbyder Jesper også salgstræning, lederudvikling og LinkedIn-træning.

Kandidaterne vil også få stor gavn af Jespers metode, da de vil have større mulighed for at trives på arbejdspladsen, når de bliver ansat i en virksomhed, hvor de passer perfekt ind adfærdsmæssigt. Dette kan betyde, at kandidaterne vil have større motivation og engagement, og dermed yde deres bedste på jobbet.

Jesper er stolt af at kunne tilbyde en rekrutteringsproces, der tager hensyn til både virksomhedernes og kandidaternes behov. Han er overbevist om, at hans metode vil hjælpe virksomhederne med at opbygge stærke, effektive og trivselsorienterede teams, der vil bidrage til virksomhedens succes på lang sigt.

Virksomheder, der ønsker at finde de rigtige talenter og samtidig tage hensyn til kandidaternes trivsel, kan kontakte Jesper Dalhus og JEMAC på www.jemac
Kontaktperson:
Jesper Dalhus
Telefon:21283409
 
Afsender:
Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166