Pressemeddelelser
Publiceret den: 21-03-2023
Den 3. april 2023 udkommer Jørgen Skaastrups bog Rokken og søanemonen. Tiden der forsvandt på Alias Forlag.
Rokken og søanemonen. Tiden der forsvandt er et usædvanligt essay. Det er forfatterens beretning om at svæve mellem liv og død, som han gjorde efter en blodprop i hjertet efterfulgt af fire hjertestop og ti dages koma. I essayet forsøger Jørgen Skaastrup at rekonstruere, hvad der skete imens. Fortællingen er om sindsoplevelserne, ikke om sygdomsforløbet.
Bogen henvender sig til læsere, som interesserer sig for mere mellem himmel og jord, end hvad kan forstås med fornuft og logik. Rokken og søanemonen. Tiden der forsvandt vil formentlig appellere til mennesker, der selv har været i koma, eller hvis nærmeste har. Mennesker, der har været i berøring med sygdom og intensiv behandling og derigennem har haft sindsoplevelser, der kan være svære at stå alene med, fordi de har været – og måske fortsat er – så overvældende.

Forfatter Jørgen Skaastrup er uddannet cand.mag. i historie og idehistorie, og derudover er han uddannet lærer. Han er også billedkunstner og har selv illustreret bogen.
Jørgen Skaastrups tidligere skønlitterære udgivelser er romanerne Den, der forsætligt kører over for rødt, skider i sin egen rede (2020), Flugten fra Aleppo (2021) og Solsortens sang (2022).

Alias Forlag er specialiseret i illustrerede skønlitterære bogudgivelser. Dels klassiske franske romaner i ny oversættelse – snart også en dansk klassiker – dels ny dansk skønlitteratur, både romaner, noveller, digte og essays. Denne nye udgivelse, Rokken og Søanemonen. Tiden der forsvandt, indeholder 22 illustrationer lavet af forfatter Jørgen Skaastrup selv. Eksempler på illustrationerne er indsat på næste side.

Bogen kan købes hos boghandlere og på Alias Forlags hjemmeside, aliasr.dk.

Illustreret udgave, kartonomslag med flapper, salgspris 175 kr. ISBN 978-87-94001-66-3 udkommer 3. april 2023.
Kontaktperson:
Rikke Aarøe Carlsen
Telefon:53666150
 
Afsender:
Alias Forlag
Amager Strandvej 110B, 11.th
2300 København S
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166