Pressemeddelelser
Publiceret den: 15-03-2023
- Vi skal sætte kommunerne mere fri til at arbejde med integration, som de vurderer det bedst. Eller slet ikke arbejder med integration.
- Vi skal give erhvervslivet og uddannelsesinstitutioner incitament og mulighed til at tage et større socialt (med)ansvar og tilpasse job og uddannelse til de mennesker som pt står udenfor.

Det er vores påstand, og det vil i gerne diskutere med Jer sammen med både forskere og fagpersoner til vores konference "Gør integration overflødig" som vi afholder d. 18. april kl. 13.30-16.00 i samarbejde med Camilla Fabricius, socialordfører for Socialdemokratiet.
konferences indhold:
Vi har erfaringer fra vores arbejde hver eneste dag med borgere – også borgere med anden etnisk baggrund end dansk – og vi tror på, at hvis vi skal lykkes med at få mennesker ud af det offentlige system og ind i samfundsfællesskabet, skal vi snakke meget mindre om integration og i stedet tage fat om de reelle sociale problemer.
Derfor vil vi til konferencen foreslå at;
- Vi sætter kommunerne mere fri til at arbejde med integration, som de vurderer det bedst. Eller slet ikke arbejder med integration.
- Vi begynder at tage udgangspunkt i det enkelte menneskes reelle problemer ud fra en helhedsorienteret vinkel
- Vi stopper med at tale om integration og i stedet kigger på de sociale problemer som fx manglende netværk, fattigdom, arbejdsløshed.
- Vi giver erhvervslivet og uddannelsesinstitutioner incitament og mulighed til at tage et større socialt (med)ansvar og tilpasse job og uddannelse til de mennesker som pt står udenfor.

Vi har også inviteret relevante og interessante forskere, fagpersoner og praktikere til at komme med deres bud på nye tiltag og vinkler på området. link til programmet.
https://www.sivitas.dk/konference-i-folketinget
Kontaktperson:
Julie Thuen
Telefon:42 63 43 44
 
Afsender:
Sivitas ApS
Grimhøjvej 4a
8220 Brabrand
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166