Pressemeddelelser
Publiceret den: 20-02-2023
For 100 år siden giftede vi os med nabodrengen, blev sammen indtil vi døde og boede for det meste det samme sted.
Vores liv og verden har ændret sig MASSIVT, og dette har også påvirket vores valg af partner.

For blot at nævne 3 faktorer, der ændrer mulighederne i en skala, der er næsten uoverskuelig:
- Vi kan bogstaveligt talt vælge mellem flere milliarder mennesker
- I Danmark - ifølge en undersøgelse fra TUBA - har 70 % af alle familier en eller anden grad uegnede mønstre/adfærd.
- Mange vælger at lave personligt arbejde, for at slippe af med gamle mønstre, der ikke længere tjener dem, og det betyder, at de ikke "passer" ind i de gamle kulturer.

Mette Glargaard fortæller:
- Det gik op for mig for nogle år siden: Jeg kan ikke "bare" gå på date med "søde og loyale mænd, der har gode intentioner, elsker god mad og lange gåture"
Det er simpelthen ikke specifikt nok. Jeg har arbejdet meget med mig selv, og jeg har en idé om, hvordan jeg vil have mit liv til at se ud – og føles. Ved du det? Jeg ved, hvad jeg vil, og hvad jeg ikke vil.
Når jeg går ud og spiser, går jeg ikke bare på en restaurant, der ser pæn ud, eller som måske har noget, jeg godt kan lide. jeg researcher. Jeg finder restauranten, der har præcis den mad, jeg gerne vil spise i dag. Min tid er dyrebar og den tid jeg bruger sammen med mennesker jeg holder af er den MEST dyrebare – så det skal være godt!
På skærmen lader jeg ikke bare tilfældigt indhold fylde mig, jeg vælger det, der interesserer mig og gør mig gladere, klogere, sjovere eller mere fyldt med kærlighed. Vi er, hvad vi spiser, og det gælder alle input.
Med andre ord: Vi VÆLGER langt flere i dag end for 100 år siden. Vi er nødt til at vælge, fordi strømmen af muligheder er så massiv!
Så det samme skal selvfølgelig gælde for min dating! Jeg skal være klar over, hvem jeg er, hvad jeg forventer, og hvad jeg drømmer om, for så bliver chancen for at finde en soulmate, der PASSER mig, MEGET større."

Det var udgangspunktet for at skrive og udgive bogen "Dating for mønsterbrydere" som behandler emnet dating fra et helt nyt synspunkt. Nemlig det at vi GODT må vælge og være specifikke, fordi vi ellers kan spilde uanede mængder af tid på dates med mennesker, som slet ikke passer til os.

Derudover introducerer bogen "Absolut-listen" - en liste med værdier, som ikke kan gås på kompromis med. Med listen i hånden kan vi støtte os selv i at huske, hvad det er vi ønsker os og holde fast i det.

Mette Glargaard fortæller:
- Jeg ville gerne være "et godt menneske" og jeg kan se i bakspejlet at jeg i nogle af mine relationer gav afkald på ting der var vigtige for mig, for at "være rar". Det bed mig altid i røven på et senere tidspunkt, fordi jeg så skulle konfrontere den anden med at jeg faktisk havde været uærlig i flere af de gange jeg havde sagt "ja" til vedkommende.

Om bogen:
Forfatter, psykoterapeut og kærlighedscoach Mette Glargaard deler sine værktøjer og sin viden med dig, så du bliver langt bedre rustet til at møde kærligheden.
Når vi bryder mønstre og laver personligt arbejde, flytter vi os mentalt og selvfølgelig skal dating processen flytte med!
Hvis du ikke vil møde de samme typer igen og igen, så er bogen en let tilgængelig vejledning du kan have med dig i processen, og bruge på hvert skridt af vejen til langtidsholdbar kærlighed.

Læs mere om bogen på www.metteglargaard.dk/dating

Skriv til mette@metteglargaard.dk for at få bogen til gennemlæsning, hvis i vil skrive om den.
Mette Glargaard kan også kontaktes på Whatsapp på nummer +52 322 231 3191 (Mexico)
Kontaktperson:
Mette Glargaard
Telefon:+523222313191
 
Afsender:
Glargaard
Camino Real 53
45920 Ajijic
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166