Pressemeddelelser
Publiceret den: 06-02-2023
Genbrugsmaterialer vinder frem i byggesektoren, og det er en tendens der når helt nye højder. Tidligere blev overskydende byggematerialer eller byggeaffald ofte smidt væk eller brændt, men i dag ser vi en stigende interesse for at genbruge materialerne og spare miljøet for unødvendig belastning. Genbrugsmaterialer kan nu endda findes i de mest eksklusive hjem.

I Nørresundby, nord for Aalborg, ligger en af Jyllands mest luksuriøse lejligheder, med en fantastisk udsigt over Limfjorden, byen og omgivende grønne områder. Lejligheden, med en beboelsesflade på 236 kvadratmeter, har en stor tagterrasse på 380 kvadratmeter, hvor beboerne kan nyde deres eget boblebad, orangeri og de skiftende årstider. Lejligheden inkluderer også egen elevator, parkeringsplads, vinrum og meget mere.
Men lejligheden er ikke kun attraktiv på grund af sin beliggenhed og faciliteter. Lejligheden er også præget af luksuriøse genbrugsmaterialer. For at give arkitektoniske detaljer i orangeriet og vinrummet, er der brugt genbrugssten. Genbrugsstenene giver rummene en rustik og varm atmosfære, mens de også bærer præg af bæredygtighed. Ved at genbruge stenene i byggeriet, spares miljøet for brugen af nye råstoffer og energiforbruget til produktion af nye mursten. Hver genbrugt mursten sparer miljøet for cirka 0,5 kg CO2.

Selvom det kan synes som en lille ting, kan genbrug af mursten have stor betydning for miljøet. I et gennemsnitligt énfamilieshus bruges cirka 16.000 mursten, hvilket resulterer i en besparelse på 8.000 kg CO2. Det svarer til at køre fra Genbrugssten i Brønderslev til Rom og tilbage 15 gange i en VW Golf. Genbrugsmaterialer er derfor ikke kun et spørgsmål om æstetik, men også en bæredygtig investering i fremtiden.
Kontaktperson:
Troels Stengaard
Telefon:50741447
 
Afsender:
Genbrugssten ApS
Agdrupvej 3
9700 Brønderselv
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166