Pressemeddelelser
Publiceret den: 23-01-2023
Er du bange for at dø?

Vi skal alle dø, men det er vidt forskelligt, hvordan vi forholder os til døden. Denne lille håndbog handler om det store emne, døden, og tager dig i hånden, når du eller én af dine nærmeste har døden tæt på. Med sine små spirituelle beretninger om døende mennesker vævet ind i konkrete fakta vil den vise dig, hvordan du bedst kan forholde dig til døende mennesker, og hvordan du kan dulme din dødsangst.
Døden opfattes af mange som en afslutning, et stort uendeligt mørke, men ”Dans på min grav” vil gerne provokere læseren til at tale om døden på trods af, det er tabu. Vi siger hellere forsigtigt: ”Kondolerer” for dermed at tage passende afstand til det, der føles ubehageligt. Hvis vi giver os selv lov til at sidde ved et dødsleje i fred og fordybelse, falder der ro over os – og den døende.
”Dans på min grav” vil også overbevise læseren om, at vi skal glæde os over de levede liv og ikke drukne vores egen livsglæde i sorg og smerte over det, der var. De døde vil gerne have, vi ”danser på deres grav”. Kroppen forgår, men sjælen lever videre.
Se mere på www.trykvaerket.dk
Kontaktperson:
Stig Petersen
Telefon:53545740
 
Afsender:
Trykværket
Hyrdevænget 7
8310 Tranbjerg J
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166