Pressemeddelelser
Publiceret den: 10-01-2023
SEO eller søgemaskineoptimering er et langsigtede arbejde, der involverer flere trin for at forbedre din hjemmesides synlighed på søgemaskiner såsom Google. De vigtigste trin for at oprette en effektiv SEO-strategi er følgende:
 
Trin i en SEO-strategi:
 
1.     Identificer de vigtigste søgeord, din målgruppe bruger, når de søger efter dit produkt eller service, ved at gennemføre en søgeordsundersøgelse. Her kan du eksempelvis bruge værktøjer som Google AdWords Keyword Planner, Ahrefs eller SEMrush til at undersøge søgeordsvolumen, konkurrence og andre faktorer, der kan påvirke dit valg af søgeord. Husk, at du ikke må lade dig blinde af en høj søgevolumen, men at konkurrencen for søgeordet er vigtigt at have in mente.
2.     Sørg for, at din hjemmeside er teknisk korrekt opsat, så den nemt kan blive indekseret og rangeret af søgemaskinerne. Teknisk SEO er en af de mest undervurderede og oversete discipliner, og man referer ofte til teknisk SEO som fundamentet på et hus. Uden fundament intet hus.
3.     Optimér dit indhold ved at skabe relevant og værdifuldt indhold, der er optimeret for de søgeord, du har valgt i første punkt. Dit indhold skal være relevant, unikt og værdifuldt for dine læsere, men derudover handler det om at tilføje de rigtige søgeord de rette steder og med rette angivelse. Har du svært ved det kan du få hjælp til SEO af en af vores SEO-konsulenter hos Berthu & Co.
4.     Det fjerde trin er at arbejde med linkbuilding – det gælder både interne og eksterne links. Interne links er links der peger fra et sted på din hjemmeside til en anden, imens eksterne links er andre hjemmesider, der linker til din hjemmeside. Overordnet set handler det om at jo flere gode links, du kan få til din hjemmeside, jo højere vil din hjemmeside rangere i søgemaskinerne. Det afhænger dog af din tekniske SEO, dit indhold og om du har en naturlig og dermed differentieret linkstruktur. Husk, at ankerlinks kan være yderst værdifulde, men pas på at du ikke overoptimerer dit indhold.
5.     Det er vigtigt, at du løbende tilpasser dit indhold, og analysere op- og nedgange i dine søgeresultater på Google.
 
 
SEO konsulent: SEO er en langsigtede proces
Husk, at SEO er en langsigtede proces der kræver tålmodighed, der kræver en kontinuerlig arbejdsindsats for at komme til tops på søgemaskiner. Du kan også løbende identificere nye søgeord via Google Search Console, som du måske ikke vidste at du blev vist på. Herefter kan du med fordel forbedre disse placeringer ved at inkluderer søgeordene flere gange på din side. Bemærk, at din keyword density score skal ligge mellem 1-3%.
 
 
 
Kontaktperson:
Rasmus Berthu Damkjær
Telefon:31757254
 
Afsender:
Berthu & Co
Gothersgade 11
1123 København K
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166