Pressemeddelelser
Publiceret den: 03-01-2023
Prisstigninger og økonomisk udfordrende kriser har fået os til at ændre vores måde at tænke transport på. Vores traditionelle transportvaner med to biler i garagen bliver nu mere hyppigt skiftet ud med en elladcykel som alternativt transportmiddel.
At danskerne er begyndt at tænke i andre transportbaner, er noget, som Karsten Hansen mærker i sin cykelforretning Karstens Cykel- og Knallertservice.
”Vi kan tydeligt mærke, at der er sket et skift, for i de mange år, jeg har været i branchen, har vi aldrig oplevet så stor efterspørgsel på elladcykler,” fortæller Karsten Hansen, der åbnede sin første cykelforretning i 1991. Han tilføjer, at elcyklen generelt er en populær vare, særligt hos de ældre, der ikke længere kan bruge deres almindelige cykel. Og børnefamilierne er dem, der har fået øjnene op for elladcyklen, hvis man spørger Karsten Hansen: ”De kan se fidusen i, at de kan spare penge ved at have en elladcykel, der kan bruges som transportmiddel som alternativ til en ekstra bil.”

Elladcyklen opfylder mange af de samme behov som en bil
Hos Karstens Cykel- og Knallertservice i Aabenraa oplever de dagligt, at folk kommer og er interesserede i at prøve en af deres elladcykler for at se, hvad de kan, men også, at mange allerede har opvejet kvaliteterne ved dem på forhånd. ”I og med der er kommet el på de fleste ladcykler, opfylder de mange af de samme behov, som familierne har. Man kan hurtigt komme afsted, og så er der fin opbevaringsplads til ting, børn og kæledyr,” fortæller Karsten Hansen, der selv har set sig om efter flere modeller.
For det er ikke kun det praktiske, der efterspørges af kunderne, men også kvaliteten af cyklen, og derfor har Karsten brugt god tid på at undersøge markedet for de nyeste og bedste modeller. Der er nemlig stigende udbud i elladcykelproducenter, og derfor har der været meget at vælge imellem for Karsten Hansen.
”Vores kunder vil ikke bare have det første og det bedste. Det ville de jo heller ikke gøre, hvis de skulle købe en bil. Men mange vælger også elladcyklen, fordi det er et billigere alternativ til bilen, så derfor har prisen selvfølgelig også en betydning,” fortæller Karsten og uddyber, at han gør sit bedste for, at kunden føler, at de har gjort en god handel.

Flere og flere byder sig til
Selvom udvalget elladcykelmodeller på markedet er blevet større, tillader Karsten sig stadig at være kræsen, når han skal vælge, hvilke han vil sælge i sin butik. Igennem sine 30 år i branchen er det udvalget af kvalitetscykler, han har levet af. Og selvom elladcykler er blevet en eftertragtet vare hos kunderne, tager han ikke hvad som helst ind i sin butik. For som han siger: ”Vi nørder med kvalitet – og vi sælger ikke bare for at sælge.”
Den nyeste model i butikken, som Karsten viser frem, er fra EventyrCykler, der er et dansk mærke. ”Klods Hans”, som cyklen hedder, er han for nylig blevet forhandler af, da producenten især har lagt stor fokus på bremsesystemet. Og netop forstærkede bremser fremhæver Karsten som værende vigtigt for en elladcykel, da der tidligere i medierne har være fokus på oplevelser med elladcykler med dårlige bremser.

Siden 1991 har Karsten Hansen solgt cykler, scootere og tilbehør fra sin butik på Langrode 21 i Aabenraa. Hans forretning er i dag certificeret 5-stjernet cykelhandler hos Danske Cykelhandlere.
Kontaktperson:
Jannick Skytte
Telefon:42454471
 
Afsender:
Karstens Cykel- og knallert-center
Langrode 21
6200 Aabenraa
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166