Pressemeddelelser
Publiceret den: 18-11-2022
Den 1. december 2022 debuterer Susanne Kjærgaard med værket, Tre små historier om det meste på Alias Forlag.
Disse tre historier, korte nedslag i et levet liv, fortæller om en barndom og ungdom med konsekvenser for resten af livet. Vi fødes alle til forskellige livsvilkår og muligheder, men hvad gør det ved et menneske at leve de første mange af sit liv i utryghed og vold? Hvordan (over)leve det liv? Med hvilke ar og hvilke kræfter?
Tre små historier om det meste er om både sorg og skrøbelighed, kærlighed og længsel - og død. Fortalt gennem lyrik og prosa.
Bogens format (højde 24 cm og bredde 12 cm) tillader god afstand mellem de forskellige tekstblokke. Layout er lavet således, at de fleste opslag udgøres af væsentlig del blankt papir, hvilket tilbyder læseren ro til at fokusere på tekstens indhold og rytme. Ved andre opslag er prosa og lyrik understøttet af halvabstrakte tegninger i kridtpastel.

Bogen henvender sig til læsere, som interesserer sig for litteratur, der fortæller om menneskelivet på godt og ondt - om oplevelser, der gjorde fortræd, men som alligevel har gjort det muligt at leve et liv med kærlighed på trods. Værket giver stemme til mennesker, der på egen krop og sjæl har oplevet vold og mistrivsel.
Forfatter Susanne Kjærgaard er uddannet lærer og journalist. Hun er en evigt skrivende og oplæsende kvinde med en del oplevelser i bagagen. Udover sproglige kompetencer fra journalistikken har Susanne Kjærgaard deltaget i to forløb på Vesterbro Forfatterskole og har desuden flere skrivekurser på Grundtvigs Højskole bag sig.

Alias Forlag er specialiseret i illustrerede bogudgivelser. Dels klassiske franske romaner i ny oversættelse, dels romaner og noveller af nye danske forfattere. Denne nyudgivne bog, Tre små historier om det meste, indeholder 14 illustrationer lavet af billedkunstner Rikke Aarøe Carlsen. Eksempler på illustrationerne er indsat på næste side.

Bogen kan købes hos boghandlere og på Alias Forlags hjemmeside, aliasr.dk.

Illustreret udgave, kartonomslag med flapper, salgspris 175 kr. ISBN 978-87-94001-64-9 udkommer 1. december 2022.
Kontaktperson:
Rikke Aarøe Carlsen
Telefon:53666150
 
Afsender:
Alias Forlag
Amager Strandvej 110B
2300 København S
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166