Pressemeddelelser
Publiceret den: 10-08-2022
Jakob Drud (f. 1975) har skrevet science fiction og fantasy de sidste 15 år. Han er drevet af at se verden fra så mange forskellige vinkler som muligt, så hans fortællinger er fyldt med videnskab, historie, magi og filosofi. Og verdener befolket af børn og voksne, som søger det, man ikke lige ser med det blotte øje. 
Selvom Jakob bor i Aarhus, har han primært skrevet på engelsk, og omtrent 35 af hans noveller er blevet udgivet i blade, antologier og som podcasts i USA, Canada og Australien. Mange af dem er tilgængelige via hans hjemmeside jakobdrud.com. To historier er trykt på dansk i Lige under overfladen, og hans novelle Monsters Big and Small blev filmatiseret som kortfilm i 2014 af Alex Grybauski.  
Jakob Drud vandt Niels Klim-prisen 2018 for bedste novelle med novellen Verdensherredømme.

Beskrivelse af bogen: 
Efter et omfattende hærværk bliver der sat kameraer op overalt på Martins skole. Martin vil ellers helst leve skjult, så ingen opdager de blå mærker, han får af sin far. Det sætter overvågningen en stopper for, og da Martin nægter at indordne sig, har han et sammenstød med elektrikeren fra Sombra Sikkerhed og Overvågning, som piller ved Martins hukommelse.  

Men Martin glemmer ikke så let. Sammen med vennerne Bosse, Hjalte og Marie går han derfor til kamp mod overvågningen på skolen, men det er sværere end forventet. Ikke alene skal Martin overbevise sine venner om, at Manden har sluppet noget mørkt og farligt løs på skolen. De er også oppe imod Manden fra Sombra, der benytter sig af kræfter, ingen af dem havde drømt om. 
Manden fra Sombra er 1. del af serien Skyggelinsen og er en magisk historie for børn om at sætte sig op mod skygger, overvågning og voksne, der vil styre ens liv. 

Manden fra Sombra udkommer 12. august 2022 på Brændpunkt.


For yderligere info og / eller interesse i gratis anmeldereksemplar eller forfatterinterview kan forlaget kontaktes på:
Mail: forlaget.braendpunkt@gmail.com
Telefon: 61 31 98 54


Med venlig hilsen

Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Ibsensvej 22
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166