Pressemeddelelser
Publiceret den: 22-06-2022
Soldaten Martin vender hjem til Tåsinge, da faren får kræft. Han bosætter sig i den gamle frisørenkes forfaldne dødsbo. Her bliver han opslugt af enkens nedskrevne fortællinger om øens beboere samtidig med, at han fra et loftsvindue holder øje med naboen.
Tåsinge synes anderledes, indtil Martin møder sin barndomskæreste Anne og de tre venner, Kasper, Anders og Rasmus. Vennerne bindes sammen af en hemmelighed fra barndommen, som stadig påvirker deres liv. Sammen forsøger de at finde hinanden igen. Men kan det lykkes?
I mørket er alle katte grå handler om det skønne og det forfærdelige ved det almindelige liv. Det er en historie om forskellen mellem land og by, venner og fjender, kærlighed og sorg, og ikke mindst er det en fortælling om venskab.
 
I mørket er alle katte grå er første bind i en serie på to. Romanen kan læses uafhængigt af efterfølgeren.

Tåsinge kan bevare sin skønhed i måneder, men øen falmer, når mystikken lægger sig, og øen afsløres som et ideforladt provinshul, hvor selv den smukkeste og mest interessante kvinde vil lade sig opsluge og ende med et selvmord. Men jeg er her endnu. Jeg vil være vidnesbyrd for de grå katte, som troede de fandt solen, men endte i mørket.


Mathias Steen Hansen (1992), cand. mag. i dansk og psykologi. Tøsing i eksil i København med hang til tragedie og melankoli.


I mørket er alle katte grå udkommer 29. juni 2022 på Brændpunkt.


For yderligere info og / eller interesse i gratis anmeldereksemplar eller forfatterinterview kan forlaget kontaktes på:
Mail: forlaget.braendpunkt@gmail.com
Telefon: 61 31 98 54


Med venlig hilsen

Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Ibsensvej 22
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166