Pressemeddelelser
Publiceret den: 25-05-2022
Virkplan ApS har til huse i Aarhus og har på sine kun 5 år allerede sat et markant aftryk på markedet for Business Intelligence. Virksomheden tilbyder Business Intelligence på abonnement, og det giver store muligheder for særligt de små og mellemstore virksomheder.

Business Intelligence til SMV-virksomheder

”Vi ønsker, at alle typer af virksomheder skal have mulighed for at få de store fordele, der ligger i Business Intelligence. Mange virksomheder holder sig tilbage, specielt i SMV-segmentet, fordi det virker komplekst, tungt og dyrt. Men sådan behøver det ikke at være. Vi har udviklet et tilbud til markedet, som hedder Virkplan Forretningsplatform, hvor virksomhederne kan få en Business Intelligence løsning på abonnement. Vel at mærke en 100% skræddersyet løsning, hvor return on investment er på kun 2-3 måneder.”

Peter Jul Jakobsen fortsætter: ”Jeg fik idéen til løsningen tilbage i 2010, men først efter etablering af Virkplan ApS i 2017 stod vi et par år senere med en færdig løsning. I dag har vi små 100 virksomheder på abonnementsordningen, og vores mål er en 4-dobling inden for 2 år. Det er ambitiøst men realistisk. Vi var indtil for ganske nylig de eneste på markedet, der kunne tilbyde en abonnementsordning, og nu har vi fået en enkelt konkurrent.”

Virkplan tænker BI på en ny måde

Der ligger store muligheder for digitalisering og vækst i Business Intelligence. Derfor er det attraktivt for virksomhederne. Virkplan har over en årrække bygget Virkplan Forretningsplatform, hvor alle de data, virksomhederne måtte have i forskellige systemer, kan integreres. På den måde får virksomhederne overblik over deres data, og de kan langt lettere træffe kvalificerede beslutninger.

”Digitalisering en stor udfordring for mange mindre og mellemstore virksomheder. De har nogle manuelle processer, som er tidskrævende, og som mange gange er årsagen til, at de ikke er konkurrencedygtige. Det har vi derfor gjort noget ved. Samtidig får de et dataoverblik, der er opdateret 24/7, hvor de typisk er vant til at skulle vente på tal til månedsafslutningen” fortæller Peter Jul Jakobsen.

Kvalificeret rådgivning

Når en virksomhed ønsker en Business Intelligence løsning hos Virkplan, starter det med en kortlægning af de nuværende arbejdsprocesser afhængigt af, hvad løsningen skal indeholde. Er det udelukkende økonomiske nøgletal hentes tallene fra økonomisystemet, men indeholder løsningen et ønske om at kunne se, hvilke produkter, der tjenes mest på, hvor stor omsætningshastigheden er på varelageret eller andet, kortlægges procedurerne først og Virkplans konsulentafdeling rådgiver og sparrer med virksomheden.

”Det resulterer næsten altid i en optimering og digitalisering af processer, som kommer virksomheden tilgode oveni Business Intelligence løsningen, og vi anvendes ofte som sparringspartnere for virksomhederne ift. digitalisering og processer fremadrettet” fortæller Peter Jul Jakobsen.

Virkplan et væksteventyr

Virkplan ApS blev etableret i Aarhus af Peter Jul Jakobsen og Roberto S. Bentsen i april 2017. De har begge en tung baggrund fra forsyningsbranchen, som de begge har været med til at liberalisere. En af de første kunder, som Virkplan fik var Securitas og de er stadig kunde. I 2018 blev den første medarbejder ansat og i 2020 flyttede Virkplan til større lokaler i Aarhus. I 2022 fik virksomheden en ny partner ind - Heine Skov Kristensen, og nu 5 år efter er de 11 mand. Der er kunder som Ewii, Nize Equipment, Securitas, Damgaard Metal og mange flere. Fælles for alle kunder er, at de er blevet datadrevne, og har adgang til opdaterede data 24/7. Virksomheden er drevet med stort fokus på Work Life Balance. Julefrokoster og sommerfester er også for de ansattes familier, og arbejdsbyrden afstemmes løbende for at undgå stress.

”Hos Virkplan interesserer vi os for hinanden, og vi er drevet af at lave gode løsninger til kunderne mere end titler og høje lønninger” slutter Peter Jul Jakobsen.


Foto
Fra venstre: Roberto S. Bentsen, Peter Jul Jakobsen og Heine Skov Kristensen
Kontaktperson:
Direktør, Peter Jul Jakobsen
Telefon:2469 6769
 
Afsender:
Virkplan ApS
Yrsavej 36
8230 Åbyhøj
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166