Pressemeddelelser
Publiceret den: 18-05-2022
"Med tiden" er en familiekrønike, der begynder i 1938, hvor tømrerlærlingen, Finn, ser en ung pige stå med sin cykel på hjørnet af Ågade. Ellen, hedder hun. Han kan ikke glemme hende igen.

Ihærdigt søger han efter hende, og de bliver forelskede. Men krigen kommer og gør livet svært. Ellen og især Finn drømmer om at leve et andet og bedre liv end forældrenes. De kæmper for at klare sig bedst muligt i hverdagen, men overrumples af tab og sorger, der får Ellen til at vakle. Men deres handlekraft og energi er stor, samtidig med at
de formår at skabe en særlig ånd af gæstfrihed omkring sig. Den dybe kærlighed til hinanden, sammenholdet i familien og gode venner bærer dem fremad.

Spændende, velskrevet og underholdende roman, der gribende fortæller om helt almindelige menneskers liv før under og efter 2. verdenskrig. Vi fornemmer deres sorger og udfordringer og håber, at de griber de muligheder, som livet også byder på.

Anne Hjælmsø formidler det levede liv på en farverig og indsigtsfuld måde, der giver stof til eftertanke.
Forfatteren tager os med igennem hårrejsende historie. Vi får en rørende beskrivelse af den lange svære periode under krigen og følger de unges kamp for at få hverdagen til at fungere.

Fulgte du med i "Badehotellet", så vil du også blive grebet om hjertet af slægtsromanen, "Med tiden". Ellen og Finns historie er unik og samtidig almen menneskelig.
"Med tiden" er baseret på virkelige hændelser, personer og omgivelser. 

Anne Hjælmsø er cand. mag i Nordisk Litteratur. "Med tiden" er hendes femte skønlitterære bog. Anne er aktiv i det litterære miljø og holder ofte foredrag om sine værker.

"Med tiden" udkommer 20. maj 2022 på brændpunkt.


For yderligere info og / eller interesse i gratis anmeldereksemplar eller forfatterinterview kan forlaget kontaktes på:
Mail: forlaget.braendpunkt@gmail.com
Telefon: 61 31 98 54


Med venlig hilsen

Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Ibsensvej 22
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166