Pressemeddelelser
Publiceret den: 17-03-2022
Det populære badehotel Melsted Badehotel, der har til huse i ikoniske bygninger med den helt unikke placering på østbornholm fik i 2021 nye ejere. Nu er restauratøren der skal drive den velbesøgte restaurant fundet. Køkkenstilen bliver med afsæt i det dansk-franske klassiske køkken. Restauranten har åbent hver dag fra 1. maj til 23. okt og byder både hotelgæster og lokale velkommen.

Madoplevelsen er en vigtig del af opholdet på Melsted Badehotel, derfor er det med stor glæde, vi kan meddele, at Martin Paaske Christensen skal drive restauranten på Melsted Badehotel. Martin er uddannet fra Restaurant Gammel Mønt og Kommandanten i København. Han har haft sin egen restaurant på Frederiksberg, drevet restaurant på en lille ø nord for Sicilien og senest været køkkenchef på Salon i Bredgade. 

Martin har med sig restaurantchef Temmi Mau, som er uddannet Sommelier og har erfaringer fra nogle af de bedste restauranter i København. Sammen vil de sørge for højt gastronomisk niveau, personlig service og særligt gode vine. Det vigtigste for makkerparret er at levere den helstøbte gode oplevelse hvor god mad og afslappet stemning går op i en højere enhed, så både hotelgæster og lokale føler sig velkomne. 

Det klassiske dansk-franske køkken

Køkkenet på Melsted Badehotel tager afsæt i de klassiske dansk-franske traditioner med fokus på fisk og skaldyr og brug af lokale råvarer. Frokosten er klassisk dansk med udvalg af sildeanretninger, håndpillede rejer, smørstegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade og pariserbøf som nogle af mulighederne. Der er altid specialiteter på menuen som den helstegte rødspætte eller den bornholmske plankebøf, og om aftenen kan man vælge a la carte eller lade køkkenet sammensætte menuen, som tager udgangspunkt i de lokale råvarer og daglig tilgang af det bedste fra Danmark og de europæiske markeder.

Som en del af den gennemgående renovering af Melsted Badehotel, er der blevet kælet ekstra for detaljerne i hotellets hjerte, den smukt beliggende restaurant. Med den helt unikke placering for enden af Melsted Strand, med udsigt til klipper, sand, hav og skov, kan du nyde gastronomi på bedste beliggenhed i vandkanten. Som noget nyt kan du allerede nu booke dit bord i restauranten online på hotellets nye hjemmeside.

Ønsker du at holde dit selskab på Melsted Badehotel, er der mulighed for private dining i separat konferencehus eller tilstødende dagligstue. Man kan vælge at booke hele hotellet eksklusivt til selskab, holde fødselsdagen, brylluppet eller dåbsdagen i restauranten og indkvartere gæster på de hyggelige værelser. Kontakt restauratør Martin Paaske Christensen på restaurant@melsted-badehotel.dk.
Kontaktperson:
Ajaja Kofoed
Telefon:56485100
 
Afsender:
Melsted Badehotel
Melstedvej 27
3760 Gudhjem
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166