Pressemeddelelser
Publiceret den: 01-03-2022
Italienske Metalco har længe været foran, når det gælder affaldssortering og bæredygtighed. De ved, at æstetik og smart design er vigtige parametre der kan få mennesker til at ændre adfærd - og dermed sortere deres affald i stedet for at smide det på gaden.

Der bliver større og større fokus på at genbruge materialer, og det kræver flere beholdere til sorteringer af de forskellige fraktioner som f.eks. plast, bioaffald, pap og metal. I 2022 skal alle kommuner og virksomheder affaldssortere, så det sætter nogle krav til hvordan man gør det nemt, attraktivt og hygiejnisk at sortere.

Hos Metalco er affaldsbeholdere til indendørs og udendørs brug én af deres store forcer. De produceres i forskellige størrelser og former og kan med fordel bruges i bl.a. lufthavne, shoppingcentre, kontorbygninger, torvepladser m.m. hvor der færdes mange mennesker.

En stor del af affaldsbeholderne er fremstillet så de kan kombineres i både former og materialer. Metalcos foretrukne materiale er stål, da det er robust og holdbart, og de arbejder indgående med udformning, bæredygtighed og praktisk funktion. Derudover produceres affaldsbeholderne også i beton og træ.

Vil I vide mere omkring Metalcos store udvalg af affaldsbeholdere i mange designs, så kontakt os, så vi kan rådgive om den bedste løsning til jeres behov.
Kontaktperson:
Christian Ligaard
Telefon:48288099
 
Afsender:
Urban Elements
Strøvej 38
3320 Skævinge
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166