Pressemeddelelser
Publiceret den: 01-02-2022
For at opfylde de høje bæredygtighedsmål og omverdenens krav til klimasmart beton, har Starka Beton arbejdet hårdt på at optimere deres betonproduktion.

Vi er meget stolte over nu også at kunne tilbyde Green Line støttemure i Danmark. Støttemurene er lavet med miljøcement og udleder op til 30 % lavere CO2 under produktionen.

For betonproducenter er den største miljøsynder cement. En meget vigtig ingrediens og et bindemiddel i beton. I løbet af de seneste tre år har Starka Beton arbejdet hårdt på at optimere og reducere cementniveauer og øget brugen af miljøcement.

Miljøcement består grundlæggende af portlandklinker, men med op til 30 procents indblanding af højovnsslagge, hvilket giver en væsentlig lavere miljøbelastning end traditionelle alternativer. Samtidig har beton lavet af miljøcement samme styrke som almindelig beton.

Starka Beton vælger leverandører med omhu og stiller høje krav til deres bæredygtighedsarbejde, så det er i tråd med Starka Beton´s bæredygtighedsmål.

Cementleverandøren SCHWENK, er en af de mest innovative producenter af byggematerialer i Europa. Med deres miljøcement i støttemurene, kan Starka Beton nu reducere udledningen af CO2 med op til 30 % under produktionen.

Kontakt os for flere informationer om Green Line støttemure med miljøcement.
Kontaktperson:
Christian Ligaard
Telefon:48288099
 
Afsender:
Urban Elements
Strøvej 38
3320 Skævinge
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166