Pressemeddelelser
Publiceret den: 26-10-2021
Mercedes specialisten Gørløse Autoimport siger farvel til "fødebyen" Gørløse, og åbner 1. November op som autoriseret Mercedes-Benz værksted i nybyggede lokaler på Raasigvangen i nabobyen Slangerup.

Gørløse Autoimport har siden 1986 udelukkende koncentreret sig om Mercedes-Benz, og til trods for at firmaet har været et uafhængigt alternativ til de etablerede forhandlere, har stilen og ekspertisen altid været som ’den ægte vare’.
”Vi har altid haft Mercedes DNA, så det lå næsten i kortene at blive autoriserede, i forbindelse med byggeriet af vores nye værksted” udtaler direktør Flemming Henriksen, og fortsætter: "Vi har altid bestræbt os at yde den bedste service for vores kunder, men har været begrænset som uafhængigt værksted i f.eks. at kunne udføre service på kontrakt, lave garantireparationer m.v. Nu kan vi tilbyde vores kunder alle de ekstra fordele der er som autoriseret værksted, imens vi bibeholder den høje personlige service, som vores virksomhed er bygget på igennem de sidste 35 år”.
Desuden vælger flere kunder at skifte til elbiler, som stiller helt nye teknologiske krav til et moderne værksted og mekanikere.

”Das beste oder nichts” – Det bedste eller ingenting - er Mercedes-Benz motto, og der er noget om det. Siden 2010 er antallet af indregistrerede Mercedes biler i Danmark firdoblet, hvilket har lagt et enormt pres på de eksisterende Mercedes-Benz værksteder i hele landet. Det glæder Gørløse Autoimport at de nu kan være med til at løfte byrden med at servicere alle de mange nye Mercedes ejere i Danmark.

Gørløse Autoimport, som i dag beskæftiger 50 mand, rykkede tilbage i 2017 deres reservedelsforretning til Slangerup. Med tilføjelsen af det nybyggede 1800 m2 store værksted, samt tilføjelsen af endnu en bygning til bilsalg og klargøring i 2022, kommer alle firmaets aktiviteter fremover til at være på Raasigvangen i Slangerup.

Gørløse Autoimport holder åbningsreception lørdag d. 30. Oktober kl. 13-16, hvor borgmester John Schmidt Andersen vil klippe snoren. Alle er velkomne.
Kontaktperson:
Flemming Thingmand Henriksen
Telefon:40578505
 
Afsender:
Gørløse Autoimport ApS
Raasigvangen 12
3550 Slangerup
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166