Pressemeddelelser
Publiceret den: 21-10-2021
Den 5. oktober 2021 udkom Rikke Aarøe Carlsens roman, Kamæleonens tid, på Alias Forlag. Bogen omhandler eksistens og identitet, venskab og kærlighed, valg og fravalg, samt – efterhånden som handlingen skrider frem – også etik og moral. I historien følger vi tre nære venner i deres faglige og personlige udvikling over en tiårsperiode. Den primære hovedperson mister lidt efter lidt fornemmelsen af sig selv, mens hun vakler mellem forskellige ståsteder i tilværelsen, der i stigende grad påvirkes af den mand, hun har forelsket sig i. I årenes løb bliver hendes holdninger stadig vagere, indtil hun kraftigt provokeret tager en drastisk beslutning.
Romanen henvender sig til læsere, der kan lide bøger om kærlighedsforholds forviklinger, og om nærhed og loyalitet opstået igennem årelange venskaber. Personer, der spekulerer over, hvordan forskellige livsvalg får betydning for tilværelsen, vil også finde resonans i historien. Kvinder og mænd, der oplever en eller anden form for uønsket dominans i deres parforhold, vil formentlig kunne identificere sig med aspekter i fortællingen, ligesom også introverte personer vil kunne genkende sig selv i fremstillingen af hovedpersonen. Derudover henvender bogen sig til læsere, der holder af at få fortællingen visualiseret gennem malede portrætter, og alle, der nyder at bladre i en bog fremstillet i høj trykkvalitet på lækkert papir.

Alias Forlag er specialiseret i illustrerede bogudgivelser. Dels klassiske franske romaner i ny oversættelse, dels romaner, noveller og børnebøger af nye danske forfattere. Denne nyudgivne roman, Kamæleonens tid, indeholder 33 illustrationer lavet af forfatteren, Rikke Aarøe Carlsen, der også er billedkunstner. Motiverne er primært portrætter af bogens hovedpersoner. De originale malerier er udstillet på galleriet BlackBird Cph, Torvegade 30, København K i perioden 9. oktober 2021 til 31. januar 2022. Eksempler på illustrationerne er indsat på næste side.

Bogen kan købes hos boghandlere, på Alias Forlags hjemmeside, aliasr.dk, og på maleriudstillingen hos Blackbird Cph på Christianshavn.

Illustreret udgave, kunstbogskvalitet, indbundet, salgspris 300 kr.
ISBN 978-87-94001-61-8 udkom 5. oktober 2021
Kontaktperson:
Rikke Aarøe Carlsen
Telefon:53666150
 
Afsender:
Alias Forlag ApS
Amager Strandvej 110B, 11th
2300 København S
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166